Wysłany: Sro 19 Sty, 2005 20:44 nie mam przyjaciołki..
Nie wiemprawie kazdy ma kogos bliskiego.. przyjaciolke, przyjaciela.. a ja nie. Nie wiem moze nie potrafe do inkogo sie dopasowac jestem inna niz wszystkie kolezanki? Nikomu nie odpowiadam?... nie potrafie znalezc sobie przyjaciolki. Nie chodiz mi o dobra kumpelke ale o taka do ktorej moge zadzownic nawet o polnocy i wyzalic sie a ona nikomu o tym nie powie.. moja dobra kumpelka jesli o czyms jej powiem od razu ja ja wkurze to mowi ze powie.. itd. albo o jakims chlopaku.. to caly czas mnie dreczy. Czy juz nidy nie znajde prawidzwej przyjacioki?
Nie to wcale nie tak!!! Znalejśc prawdziwą przyjaciólke to nie takie proste!!! To nie zalezy od tego czy dopasujesz sie do kogos czy nie, ale ale zarowno tobie jak i tej osobie powinno zalezec na tej przyjaźni!!! Powiinyscie sobie ufać, liczyc na siebie, być wyrozumiałym itd....!! W moim przypadku to jest tak,że to wszystko jest a mimo to nie wiem czy to przyjaźń!!! Ufamy sobie wzajemnie, moge do niej zadzwonic o ólnocy jakto mowiłas i nikt wiecej sie o tym nie dowie, jest wyrozumiała, bo mam ciezki charakter i nie raz sie zastanawiałam czemu ona jeszxze ze mna gada!!! Bardzo mi na niej zależy i jest mi bliska, ale jednocześnie cały czas sie zastanwaiam i dreczy mnie to czy to że ja ja uwazam za przyjaciólke, to czy ona mnie tez??
_________________ Życie jest zbyt ciężkie, aby przykładać do niego wagę!!! K@SiA :]:]:]
Zgadzam się z niunia2609 znaleść prawdziwą przyjaciólke/przyjaciela nie jest tak łatwo , zajmuje do dużo czsu , i napewno nie możesz sie do kogoś dopasowywać , musisz być sobą w przyjażni między innymi o to chodzi . Daj sobie troche czasu może poznasz odpowiednią osobe . Ja osobiście mam przyjaciółke , a w zasadzie to bardzo dobra koleżanke bo do prawdziwej przyjażni nam jeszcze sporo brakuje .. mówimy sobie różne sekrety i takie tam .. ale to jeszcze nie jest przyjaźń . Pozdrawiam i życze znależenia tej prawdziwej przyjaciółki od serca
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Niemart się napewno znajdziesz przyjaciółkę najlepsż a na świeci .ja mam przyjaciólkęowszem rozmawiam z niom o wszytskim i mogęzadzwonićkiey tylko jest taka potrzeba, ale uszy do góry napewno znajdziesz swjąprzyjaciólkę tak samo jest z miłościa.niemart sie i bądź wyluzowana jesli poczujesz do jakiejś osoby że możesz jej zaugać to spędzaj z niąjk najwięcje czasu i sieprzekonaj jak jets naprawdę i czy moglaby ostaecznie zostać twojąprzyjaciólką..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 16:01
Hm...Nie powiem Ci,żebyś się nie przejmowała, bo po prostu nie wiem,jak w tej sytuacji można się nie martwić...Ale wiedz,że taka PRAWDZIWA przyjaźń, która zda każdy egzamin naprawdę rzadko sie zdarza...Także wiele osób może łudzić się,że ma przyjaciółkę/ przyjaciela a tak może wcale nie być...Z Twojego psoty wynika,że masz jakies kumpelki a więc nie jest tragicznie! Lepiej mieć właśnie taką kumpelkę niż fałszywą przyjaciółkę.
Mróweczka
Hmmm tak na prawde cieżko jest znaleźć prawdziwą przyjaciólka czy przyjaciela... Ale napewno kiedyś znajdziesz przyjaciólke... Ja zyje na tym siwecie 14 lat ( he he ) a takie prawdziwe przyjaciólki miałam tylko dwie z czego jedna była przyjaciólka z okresu przedszkoda i podstawowki a druga jest moja przyjaciólka od około 4 lat i jest naprawde spooko przyjaciókka ( to załamana14) ... Ale wracając do sprawy to napewno znajdzie sie taka osoba z ktora sie dogadasz i bedzie dobra przyjacióka... trzba tylko czasu........
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==