| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dzwine...
Autor Wiadomość
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:54   Dzwine... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz ja poczebuję pomocy. =) Zakochałam się w chłopaku o 5 lat starszym. Coś do niego czuję. Ogulnie jest super. Smiejemy się razem, wygłupiamy itp. jak dobrze koeldzy. I teraz największy problem tkwi w tym że on też cos do mnie ma, ale ja jestem dla niego za młoda. Ponoć nie zachowuje się jak typowa 13-nastka. Jestem bardziej dolżalsza i wogule przynajmniej tak mi mówią. Tylko co ja mam teraz zrobić? Ostatnio jak myślałam nad tym wszystkim to postanowiłam poczekać, bo ja sama nie jestem na to gotowa zeby byc z kimś. Ale czy to dobry pomysł? Ja nie wiem czy potrafiłabym być z kimś tak wogule =) Proszę o odpowiedz iz góry dzięki =) Smile

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:06   Re: Dzwine...

Nike007 napisał/a:
Zakochałam się w chłopaku o 5 lat starszym.
nie zakochałaś sie, na 90% on ci sie tylko podoba

Nike007 napisał/a:
Ogulnie jest super

ó!!!
Nike007 napisał/a:
ale ja jestem dla niego za młoda.

może to prawda?
Nike007 napisał/a:
Ponoć nie zachowuje się jak typowa 13-nastka. Jestem bardziej dolżalsza i wogule przynajmniej tak mi mówią

jeśli twierdzisz że podobasz sie facetowi starszemu o 5 lat to zachowujesz sie jak typowa niedojrzała 13 latka

a co do bycia z nim hm... jesteś zamłoda, nie czujesz tego? faceci w wieku 18 lat powinni mieć dziewczyny w wieku 17 - 16 lat
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie powiedziałam że się zakochałam!! A po za tym sorry, on mi to sam powiedział że gdybym była starsza to by był ze mną!! I nie rób ze mnie dziecka któremu się wydaje że może mieć każdego!! A po za tym pytałam sie czy to jest dobry pomysł zebym poczekała, bo mi się wydaje że tak!! Chce tylko wiedzieć co wy o tym sądzicie!! I jeszcze raz powiem: Dla mnie słowo miłośc jest za wielkie w moim wieku. Czeba je z rozważnoscią wymawiać!!

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:27   Re: Dzwine...

Nike007 napisał/a:
Zakochałam się w chłopaku o 5 lat starszym.

Nike007 napisał/a:
Ja nie powiedziałam że się zakochałam!!

idiote ze mnie robisz?...
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:42   

Nike powiem ci jedno: kręcisz coś... A w ogóle jest tyle dziewczyn w wieku 16-18 lat, a ty masz 13, wiec myśle, że mogłabyś se dac spokój z tym chłopakiem... To jest MOJE z danie o tej sprawie, a i tak zobisz jak chcesz....
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinnaś chyba pocekać albo zostancie przyjaciólmi ( chociaz dla mnie nawet znajomośc 13- latki 18-latkiem jest dziwna no ale nic he he...) Jak cie lubi ( nie chciałam użyc słowa kocha ) to poczeka... To moje zdanie...

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 17:03   

zwariowana_jedenastka napisał/a:
jest tyle dziewczyn w wieku 16-18 lat, a ty masz 13, wiec myśle, że mogłabyś se dac spokój z tym chłopakiem... ....

Jdenastka ma chyba rację, na śwecie jest tyle dziewczyn w których on moze się zabujać i nie wiem czy będzie ,,czekał na ciebie,, rzeczywiście, mozecie zostac przyjaciółmi, przynajmniej nie będzie jakiejś tragedii ze sie ,rozstaliscie,
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:49   

racja, lepiej poczekać ale do tego czasu kumplować się można Smile
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:54   

Niom Nike coś tu kręci.... Ale jeżeli tak bardzo chcesz go mieć to się szczeże do niego uśmiechaj i puszczaj oczka... Los sam potoczy sie dalej
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:10   

dorota93 napisał/a:
Niom Nike coś tu kręci.... Ale jeżeli tak bardzo chcesz go mieć to się szczeże do niego uśmiechaj i puszczaj oczka... Los sam potoczy sie dalej

Znam takich typów że jak do nich jakaś laska zarywa, to dla beki udają że są nią zainteresowani. potem dla jaj potrafią z nią chodzić, a na końcu mówią że "to nie było serio".
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem lepiej sobie odpuść. Rozumiem rok,dwa lata różnicy. Ale 13-latka i 18-nastolatek to chyba przesada,nie sądzisz?
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 23:23   

mi tam wystarczyłaby sama przyjazn=] niech koles zdecyduje czy chce wiecej ^^ hyhy biggrin
ciesz sie,ze cie nie nienawidzi ;]
Ale wole nie pozwalac mu na zbyt duzo bo im starszy tym wiecej bedzie od ciebie oczekiwał i wiecej by wymagał :]
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 11:47   

Gabra napisał/a:
mi tam wystarczyłaby sama przyjazn=] niech koles zdecyduje czy chce wiecej ^^ hyhy biggrin
ciesz sie,ze cie nie nienawidzi ;]
Ale wole nie pozwalac mu na zbyt duzo bo im starszy tym wiecej bedzie od ciebie oczekiwał i wiecej by wymagał :]

no to fakt im starszy tym ma większe wymagania, szczególnie co do niektórych rzeczy Razz
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli by Cie kochał, wiek nie robiłby mu różnicy...
inspektor_nr4 napisał/a:
Znam takich typów że jak do nich jakaś laska zarywa, to dla beki udają że są nią zainteresowani. potem dla jaj potrafią z nią chodzić, a na końcu mówią że "to nie było serio".
Przecież to jest okropne! Ale sami pożałują jak naprawde ktoś im się spodoba...
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Jeżeli by Cie kochał, wiek nie robiłby mu różnicy

Genau. Prawdziwa miłośc polega na tym, że nie patrzy się na wiek.
Poza tym wg mnie sama nie wiesz co mówisz, czyli historia (przynajmniej w części) zmyślona, że to tak nazwę.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu