No wieć tak: Przypuszcam że twoj aprzyjaciola grubo siemyli bo można sieniezakochać w wieku gimnazjalnym .ja jestem zakochana ale moje kumpele nie wszystkei są ...wiesz to jest jeszce wiek że możesz nawet zakochac sietak prawdziwie w wieku 17, 18 lat>A teraz przeważnie jest tak że to tylko zauroczenia wieć powiedz twojej przyjaciołce że Sięgrubo myli , bo on apewnei sam siezauroczyła tylko a nie zkaochalaa
Twoja koleżanka absolutnie nie ma racji... Ja jestem w gimnazjum i jestem zakochana... ( bo to jest miłoc) ale ona powoli ganie no ale znam wile osób które nie sa zakochane... Co prawda jak jest sie w gimnazjum to jest takie wiek kiedy sie cesto zakochujemy ( albo to zauroczenie ) ale mozna sie nie zakochac dlatego twoja kolezanka sie myli pozdrówka i papapa
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Twoja koleznka nie ma racji , ona pewnie sama siępewnie zauroczyla a mysli że siezakochala.....Niewierz w jej słowa bo to nieprawda ...Ja osobiściemam duzo kolezanke kóre siejeszce nie zakochąly no i ja chyba też siętlyko porządnie zauroczylam a nie zkaochalam...Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa