hmmmmm bardzo znaczące hmm.cieszę sieże przyjamniej Tobie sięudąło...A ja się zastanowię nad tym, gdyż sądzę że to bardzo dobry pomysł...tylko ja mu pisąłm takei głupoty i trudno i bedzie okropnie usunąc tego użytkownikaXXX gdyżwiuecej czasu na nim przebywam i gadam z jego kolegą......I wogóle na swoim użytkowniku co miałabym mu niby pisav.?Zastanowie sięjeszce...A tak wogóle to ile masz latek i skad pochodzisz?
Dobra rada GIRLX hehe....Ale mam się zapytać tego chłopka co mi się podoba czy jego kumpla.???i zapytać sieczy lubi mnie czyli....tą za którąsiepodajeXX czy za tą co mama tak naprawdę na imię?????A to z bułkąz czekoladą to bardzo dobry pomysł Dzieki za radęi czekam na Twoją odpowieź....Ppapapa
1. Najlepiej tego chlopaka, ale jak sie na to nie zdobedziesz to sie zapytaj kumpla
2. W sumie to wszystko jedno bo to i tak jedna i ta sama osoba przeciez
PS. Co do bulki to sa sposoby mojej pani. Powiedziala ze jesli podoba nam sie jakis chlopak to zeby zaprosic ta osobe na bulke (no coz biedy kraj) i porozmawiac z ta osoba na korytarzu - to przeciez takie romantyczne jesc bulke z wymarzonym chlopakiem na szkolnym korytarzu. No ale sproobuj - ja tez wyprobuje ta metode .
Dzieki za rade ale narazie sie nie odwarze na bułeczke... hehe ..........jak narazie sprawa si e troszke takjakby rozwiaząla bo nie gdama z nim juz na tamtym użykowniku tlyko na swoim i sie ztego bardzo ciesze, bo aw tmy mi pomogla moja koffana przyjaciółeczka ......Ale jak na razie dobrze że neiw jak wygladam kóra to ja,,,,,,,,i wydaje mi sie że on ma prztpuszcenie że to ja....bo ostanio moja kumpeprzy nim powiedziala do mnie i to nie raz po imieniu i woole jak go widze to sie patrzy na mnie i moze cos podejrzewa...no ale cio tam,.............. ..Zobaczymy co dalje będzie:D:
może powiedz mu za pośrednictwem kogoś. Tak jest dużo łatwiej. Tylko prawda może Ci pomóc, żaden chłopak nie chce kłamliwej dziewczyny... (szkoda) najlepszym przykładem jest "M jak Miłość" Paweł zerwał z Madzią bo go OKŁAMAŁA. Chyba nie chcesz żeby Cię ten ON...nie kochał. Przez prawdę do serca !!!!!!!!!! POWODZENIA
ale wy lubicie krecic co jak co ale nie w takich sprawach
powinnas mu wszystko wytlumaczyc co i jak jest naprawde i wcale nie wyjdziesz na iodiotke ,
na idiotke wyjdziesz wtedy jak bedziesz dalej krecic a on dowie sie o tym od kogos innego
TO MOJE ZDANIE ŁO
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 17:33
Mia napisał/a:
może powiedz mu za pośrednictwem kogoś. Tak jest dużo łatwiej. Tylko prawda może Ci pomóc, żaden chłopak nie chce kłamliwej dziewczyny... (szkoda) najlepszym przykładem jest "M jak Miłość" Paweł zerwał z Madzią bo go OKŁAMAŁA. Chyba nie chcesz żeby Cię ten ON...nie kochał. Przez prawdę do serca !!!!!!!!!! POWODZENIA
Eh...bedzieci wzorowac sie na serialach?
Fakt,chyba każdy chłopak nie lubi klamliwości,ale chyba załatwianie tego przez kogos to nie najlepszy pomysł...
nie chyba. tylko napewno, no pomijajac jakis pedalkow itp
zalatwianie to przez kogos to kiepska sprawa, chyba ze to jakis naprawde dobry przyjaciel...... a o takich dzisiaj trudno, wiecej lepiej samemu cos wykombinowac
Kazde rozwiazanie jest lepsze niz dalsze oszukiwanie bo facet tego nie lubi....... tzn raczej nie zwiaze sie na dluzej z kims kto go oszukuje
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez