| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Mam Wielki problem.Pomóżcie mi....plis
Autor Wiadomość
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmmmm bardzo znaczące hmm.cieszę sieże przyjamniej Tobie sięudąło...A ja się zastanowię nad tym, gdyż sądzę że to bardzo dobry pomysł...tylko ja mu pisąłm takei głupoty i trudno i bedzie okropnie usunąc tego użytkownikaXXX gdyżwiuecej czasu na nim przebywam i gadam z jego kolegą......I wogóle na swoim użytkowniku co miałabym mu niby pisav.?Zastanowie sięjeszce...A tak wogóle to ile masz latek i skad pochodzisz? Laughing
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
brzoskwinka_16 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 22:27   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Latek mam tyle ile przy niczq czyli 16 Smile a mieszkam in Whitestoq Razz.Fajnie, że moja wypowiedź Ci troszke pomogła Very Happy Życze Ci szczęścia w podrywaniu tego boya Razz Wink
Powrót do góry
GirlX Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 11:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Załamana14 napisał/a:
Dobra rada GIRLX hehe....Ale mam się zapytać tego chłopka co mi się podoba czy jego kumpla.???i zapytać sieczy lubi mnie czyli....tą za którąsiepodajeXX czy za tą co mama tak naprawdę na imię?????A to z bułkąz czekoladą to bardzo dobry pomysł Laughing Dzieki za radęi czekam na Twoją odpowieź....Ppapapa

1. Najlepiej tego chlopaka, ale jak sie na to nie zdobedziesz to sie zapytaj kumpla Smile
2. W sumie to wszystko jedno bo to i tak jedna i ta sama osoba przeciez

PS. Co do bulki to sa sposoby mojej pani. Powiedziala ze jesli podoba nam sie jakis chlopak to zeby zaprosic ta osobe na bulke (no coz biedy kraj) i porozmawiac z ta osoba na korytarzu - to przeciez takie romantyczne jesc bulke z wymarzonym chlopakiem na szkolnym korytarzu. No ale sproobuj - ja tez wyprobuje ta metode Razz.

Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki za rade ale narazie sie nie odwarze na bułeczke...Razz hehe ..........jak narazie sprawa si e troszke takjakby rozwiaząla bo nie gdama z nim juz na tamtym użykowniku tlyko na swoim i sie ztego bardzo ciesze, bo aw tmy mi pomogla moja koffana przyjaciółeczka ......Ale jak na razie dobrze że neiw jak wygladam kóra to ja,,,,,,,,i wydaje mi sie że on ma prztpuszcenie że to ja....bo ostanio moja kumpeprzy nim powiedziala do mnie i to nie raz po imieniu i woole jak go widze to sie patrzy na mnie i moze cos podejrzewa...no ale cio tam,..............RazzRazz ..Zobaczymy co dalje będzie:Dbiggrinbiggrinbiggrin:
Powrót do góry
Mia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może powiedz mu za pośrednictwem kogoś. Tak jest dużo łatwiej. Tylko prawda może Ci pomóc, żaden chłopak nie chce kłamliwej dziewczyny... (szkoda) Rolling Eyes najlepszym przykładem jest "M jak Miłość" Mr. Green Paweł zerwał z Madzią bo go OKŁAMAŁA. Chyba nie chcesz żeby Cię ten ON...nie kochał. Przez prawdę do serca !!!!!!!!!! POWODZENIA Wink
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale wy lubicie krecic Razz co jak co ale nie w takich sprawach Smile
powinnas mu wszystko wytlumaczyc co i jak jest naprawde i wcale nie wyjdziesz na iodiotke Razz,
na idiotke wyjdziesz wtedy jak bedziesz dalej krecic a on dowie sie o tym od kogos innego
TO MOJE ZDANIE ŁO

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 14:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiec albo sie przyznasz, albo zapomnij o sprawie napisz do niego jako ty a o tamtej dziefczynie zapomnij...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 16:30   

to ja jestem tym chłopakiem?
no no
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mia napisał/a:
może powiedz mu za pośrednictwem kogoś. Tak jest dużo łatwiej. Tylko prawda może Ci pomóc, żaden chłopak nie chce kłamliwej dziewczyny... (szkoda) Rolling Eyes najlepszym przykładem jest "M jak Miłość" Mr. Green Paweł zerwał z Madzią bo go OKŁAMAŁA. Chyba nie chcesz żeby Cię ten ON...nie kochał. Przez prawdę do serca !!!!!!!!!! POWODZENIA Wink

Eh...bedzieci wzorowac sie na serialach?
Fakt,chyba każdy chłopak nie lubi klamliwości,ale chyba załatwianie tego przez kogos to nie najlepszy pomysł...

Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie chyba. tylko napewno, no pomijajac jakis pedalkow itp Razz
zalatwianie to przez kogos to kiepska sprawa, chyba ze to jakis naprawde dobry przyjaciel...... a o takich dzisiaj trudno, wiecej lepiej samemu cos wykombinowac Razz
Kazde rozwiazanie jest lepsze niz dalsze oszukiwanie bo facet tego nie lubi....... tzn raczej nie zwiaze sie na dluzej z kims kto go oszukuje

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu