| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zakochany kolega

Czy mam zatanczyć z Igorem?
Oczywiście!!!
55%
 55%  [ 5 ]
Nie Nie Nie!!!
44%
 44%  [ 4 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie chcesz z nim tańczyć to odmów mu po prostu...
Albo staraj sie stac w takim miejscu żeby cie nie widział... Ale jesli chcesz iśc na dyske to nie odmawiaj sobie tej przyjemności przez jakiegos chłopaka... Odmów mu grzecznie i bedzie po sprawie w końcu zrozumie że ty nie jestes nim zainteresowana i że liczy sie dal ciebie tylko kolezenstwo czy przyjaźń...

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 22:01   

słońce ty moje drogie oni ciebie nie kochają
oni są takie same dzieci jak ty i im sie wydaje
Powrót do góry
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc tak:Moja rada jest taka wiesz we mnie też siekiedyśzakochal taki brzydal (dobrze że nie z mojej klasy)no i też mi wyznal milośc i wywsylam jakieś durnowate walentnki , chodzil za mną no i wkoncu przyszedl dzień dyskoteki no i oczewiście mnie porosil a ja nawet sie nie zastanawiając powiedziaąlm NIE!!!!tezci tak tradzę gdyż może zrozumie że nie jesteś w jego typie i sie poprostu odwali i zrezygnuje z Ciebie a tak jakbyś powiedziaąl TAK!!!to by mogło być jeszce gorzej , bo by sobie jeszcze pomyslal że on ci siepodoba ..No i wtedy by było........ozdrawiam Cięserdecznie <całuski>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uwaga Uwaga!
Problem rozwiązANY.
Na początku miałam sposób ala Gabra. Potem chciałam z nim tańczyć ale on nie. Więc dałam mu w tważ i nawrzucałam mu że najpierw chce tańczyć a potem nie. Potem z nim zatańczyłam i jeszcze z Krystianem i z Czachą. Nie tańczyłam tylko z Janjiim (Mongoł bardzo słłłłłłłłłłłłłłłit)
Para

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 14:28   

najpierw nie, potem tak... ty się weź zdecyduj i jeszcze mu w twarz dałaś... a co do tego brzydala... to ja osobiście wolę preferować charakter, nie wygląd, bo na tym da się przejechać, ale no cóż... nie moje czasy
Powrót do góry
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra Elfka wygrałaś podkoloryzowałam to Embarassed
Naprawdę po tym jak chowałam się w kiblu to dziewczyny (pomińmy nazwiska Evil or Very Mad )
Zaczęły go namawiać żeby ze mną zatańczył bo "Noby się uzupełniamy" Evil or Very Mad Zobaczyłam jak ciągną go w moją stronę i obraziłam się (bo ja dramatyzuję) no i potem im nawrzucałam a on mnie poprosił do tańca.No i tańczyłam z Krystkiem i Czachą a nie tańczyłam z Janjiim (słłłłłłłit mongołem)
Para

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8649129
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 14:56   

więc skoro ty kłamałaś to i ja też skłamie - bardzo fajny i ciekawy post, super sie go czyta, wybierz tego który cie naprawde kocha bo jak widać kochają cie wszyscy

:/:/:/
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ja już nic nie rozumiem...Najpierw bronisz się rękami i nogami,żeby tylko z nim nie zatańczyć,później jeszcze dajesz mu w twarz i wrzesczysz,że z Toba nie tańczy by na końcu uciec z dyskoteki,bo chciał z Tobą zatańczyć... Rolling Eyes Neutral
Młody wiek i za dużo brazylijskich seriali,ot co Neutral
Mróweczka Kwiat

Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 08:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Macie rację jestem głupia i niepodszebnie napisałam ten temat... Bardzo mi przykro że muśeliście zność te katusze.
Przepraszam:
ElfkeNear
kradziejkę
mróweczkę

I wszystkich innych zkazanych na to co powyżej

Sztona

PS Przepraszam też za błędy ortograficzne ale jutro idę na sprawdzenie czy jestem dyslektyczką.

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8649129
Żyguś Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Offtopic- Sądząc po kilku pierwszych postach wasza wiedza o broni jest marna... Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
1846548
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 22:16   

Żyguś napisał/a:
Offtopic- Sądząc po kilku pierwszych postach wasza wiedza o broni jest marna... Rolling Eyes

Ale nit tu nie gadał o tym z czego ma mu przyłożyć tylko czy ma tanczyć, chyba, zę Igor był jakimś mistrzem szermierki Cool
Nie masz za co przepraszać
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie,nie masz nas za co przepraszać...Raczej zastanowiłabym się an Twoim miejscu nad swoim postępowaniem Razz Po prostu bawisz się uczuciami chłopaka, ot co.
Mróweczka Kwiat

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu