| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Cwiczenia dla grubasków;)
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 11:15   

Na brzuch? Brzuszki! Rób je regularnie (codziennie, rano i wieczorem). Stopniowo. Czyli zacznij od 10 rano i 20 wieczorem, nast. dnia już więcej i tak stopniowo. Zakwasy będą mniejsze.
Moja kuzynka robiła kiedyś 500 brzuszków dziennie [nie jadła, tylko piła wodę mineralną]... :/ I wyglądała jak szkielet, ale to już na szczęście minęło.
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja dużo jem, a i tak wyglądam jak szkielet Sad
A ja dodatkowo, prócz brzuszków polecam pływanie. Teraz w zimie to jest naturalnie trudniejsze, ale raz na jakis czas można się na basen wybrac Wink ... no a latem to juz chyba prostsze Wink
Od plywania traci się ogolnie tluszczyk, a dodatkowo zyskuje silne miescnie. Ale nie mozna przeholowac, bo jak się pływa za dużo to wygląda trochę...eee... chłopsko Mr. Green (wiecie o co chodzi, no nie? Razz)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 05 Sty, 2005 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez mam maly fecio(to normalne-wiek dojrzewania) ale jestem podobno chuda jak patyk.Probowalam sie odchudzac ale wszystko poszlo na marne...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Marjan :D Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja tez kiedys posnanowilem cos z tym zrobic, i wpadlem na genialny pomysl robienia brzuszkow biggrin na poczatku, pomyslalem sobie, ze bede robil 50 przed smen (takich standardowych, nogi pod czyms ugiete lekko, i tulow do gory az do nog). nie meczylem sie zbytnio przy tym, wiec zwiekszylem dawke do 100. potem wpadlem na pomysl, ze moglbym robic to samo, tylko ze tulowia nie podnosic na maxa, tylko do momentu napiecia miesni. chcialem robic 50, ale uznalem ze zrobie 150. bylo calkiem milo, ale ze taka lcizba powtorzen byla tazke niewystarczajaca, pomyslalem sobie, ze nie bede liczyl, tylko ustawie sobie czas na 5 minut. to juz meczylem sie bardziej, ale z czasem zwieszkylem czas do 10, a potem 15 miut. jeszcze pozniej, wpadlem na inny genialny pomysl, polozenia sie na plecach, takz eby tulow i nogi tworzyly kat prosty, i zgiecia nog w kolanach. cos takiego " o__|-- " i podnoszenia tulowia do napiecia miesni. roznica byla zauwazalna Smile zaczelem od 200 powtorzen, potem doszedlem do 500, a od niedawna robie 1000. nie mam zakwasow, nic mnie nie boli, a efekty sa niezle biggrin (wlasciwie to nie stracilem na wadze, ale brzuch jest lepszy niz byl przed cwiczeniami Smile )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na brzuszek to z pewnoscia brzuszki, zaczynac malymi seryjkami a w miare uplywu czasu zwiekszasc ilosc i czestotliwosc, zeby zrzucic brzuszek mozna mniej jesc, nie pic gazowanego przynajmniej na mnie to podzialalo..3mam kciuki..Smile

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 22:35   

brzuszki ja zawsze wszystkim polecam. moje ulubione ćwiczenie Smile
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:37   

Ja polecam brzuszki i tz. scyzoryki. Bardzo pomocne. Również polecam aerobik no i oczywiście bieganie latem Smile
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:38   

a ja się chyba zapiszę do morsów. podobno kąpiel w lodowatej wodzie jest najlepszym lekarstwem Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:55   

dorota93 napisał/a:
Ja polecam brzuszki i tz. scyzoryki. Bardzo pomocne. Również polecam aerobik no i oczywiście bieganie latem Smile

Co to są te scyzoryki? Razz
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze chodziło jej o nożyce =) tez dobre na brzuch, tylko nie wyzej niz 20 cm nad ziemią : >

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu