| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dużo czy mało?
Autor Wiadomość
Ankaaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:07   Dużo czy mało? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć. Czy przed pierwszym okresem (to znaczy - kilka dni przed, tydzień) miałyście dużo czy mało śluzu? Bo ja mam teraz go tak dużo, że czasem wkładka mi przecieka i mam wilgotne majtki Embarassed.
Sorry że zakładam nowy temat ale w innych szukałam i sie nie doczytałam.....
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale chyba sporo, tzn. nie tyle żeby mi wkładka przeciekała Razz
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:15   

U mnie jest go odrobinkę więcej ale nie tak żeby majtki nasiągneły Confused
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:16   

hm... ja mam tak że po okresie mam śluz i jest go coraz więcej a potem tak dwa tyg przed kolejnym sie go jest coraz mniej a dzień dwa przed okresem niema wcaaale
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Jeśli chodzi o pierwszą miesiączkę to ja miałam własnie normalnie... Ani więcej,ani mniej tylko tak w normie...W wydzielinie śluzowej to akurat nie zauważyłam żadnej zmiany oprócz koloru. Ale zazwyczaj jest tak,że dzień,dwa przed nie ma w ogóle wydzieliny śluzowej.
Mróweczka

ewelina017 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie że to jest osobista sprawa, i nie ma żadnych określonych krytriów Very Happy
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam tak jak napisala Mróweczka: tuż przed okresem (jakies 2, 3 dni) mam normalnie (tyle ile przeważnie) wydzieliny sluzowej. A wcześniej (3 dni przed okresem - 7 dni przed nim) mam jej dość dużo.
Chociaż różnie to bywa Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 19:07   

Przed każdą miesiączką, jaką miałam do tej pory, śluz 5 dni wcześniej zniknął. Ale to sprawa indywidualna. =)
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm to sprawa osobista ale odpisze... Ja nie zwracam na to uwagi kiedy mam mniej a kiedy wiecej tylko wiem że to jest mozliwe że ci wkładka przesiąkła bo ja tez tak czasem mam... Tzn nie nosze w kładek ale czasem mam bardzo duo tej wydzieliny i nie moge wytrzymac...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:31   

Kicia91 napisał/a:
Hmm to sprawa osobista ale odpisze... Ja nie zwracam na to uwagi kiedy mam mniej a kiedy wiecej tylko wiem że to jest mozliwe że ci wkładka przesiąkła bo ja tez tak czasem mam... Tzn nie nosze w kładek ale czasem mam bardzo duo tej wydzieliny i nie moge wytrzymac...

Ale jej chodziło nie o to, czy to możliwe, jakoby wkładka przesiąkła, tylko o to, ile każda z nas miała przed swoim pierwszym okresem... Rolling Eyes
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 20:26   

oł jeah
przesiąkają ci wkładki chociaż ich nie nosisz
8 cud świata
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 13:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kicia: jak możesz nie zwrócić uwagi na to, że czasami masz mniej a czasami więcej wydzieliny? Przecież to się czuje... Rolling Eyes
A poza tym wiadome jest że wkładka czasem może przesiąknąć... tak samo jak podpaska. Jak ma się więcej wydzieliny to poprostu zmienia się częściej wkładkę.
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze przed okresem mam DUŻO nawet bardzo dużo śluzu i używam wkładki higienieczne, jednak nigdy nie zdażyło mi sie żeby przeciekała...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Odpowiedz do tematu