Cześć. Czy przed pierwszym okresem (to znaczy - kilka dni przed, tydzień) miałyście dużo czy mało śluzu? Bo ja mam teraz go tak dużo, że czasem wkładka mi przecieka i mam wilgotne majtki .
Sorry że zakładam nowy temat ale w innych szukałam i sie nie doczytałam.....
nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale chyba sporo, tzn. nie tyle żeby mi wkładka przeciekała
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:15
U mnie jest go odrobinkę więcej ale nie tak żeby majtki nasiągneły
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:16
hm... ja mam tak że po okresie mam śluz i jest go coraz więcej a potem tak dwa tyg przed kolejnym sie go jest coraz mniej a dzień dwa przed okresem niema wcaaale
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:49
Hm...Jeśli chodzi o pierwszą miesiączkę to ja miałam własnie normalnie... Ani więcej,ani mniej tylko tak w normie...W wydzielinie śluzowej to akurat nie zauważyłam żadnej zmiany oprócz koloru. Ale zazwyczaj jest tak,że dzień,dwa przed nie ma w ogóle wydzieliny śluzowej.
Mróweczka
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 17:41
Ja mam tak jak napisala Mróweczka: tuż przed okresem (jakies 2, 3 dni) mam normalnie (tyle ile przeważnie) wydzieliny sluzowej. A wcześniej (3 dni przed okresem - 7 dni przed nim) mam jej dość dużo.
Chociaż różnie to bywa
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 19:07
Przed każdą miesiączką, jaką miałam do tej pory, śluz 5 dni wcześniej zniknął. Ale to sprawa indywidualna. =)
Hmm to sprawa osobista ale odpisze... Ja nie zwracam na to uwagi kiedy mam mniej a kiedy wiecej tylko wiem że to jest mozliwe że ci wkładka przesiąkła bo ja tez tak czasem mam... Tzn nie nosze w kładek ale czasem mam bardzo duo tej wydzieliny i nie moge wytrzymac...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:31
Kicia91 napisał/a:
Hmm to sprawa osobista ale odpisze... Ja nie zwracam na to uwagi kiedy mam mniej a kiedy wiecej tylko wiem że to jest mozliwe że ci wkładka przesiąkła bo ja tez tak czasem mam... Tzn nie nosze w kładek ale czasem mam bardzo duo tej wydzieliny i nie moge wytrzymac...
Ale jej chodziło nie o to, czy to możliwe, jakoby wkładka przesiąkła, tylko o to, ile każda z nas miała przed swoim pierwszym okresem...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 20:26
oł jeah
przesiąkają ci wkładki chociaż ich nie nosisz
8 cud świata
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 13:11
Kicia: jak możesz nie zwrócić uwagi na to, że czasami masz mniej a czasami więcej wydzieliny? Przecież to się czuje...
A poza tym wiadome jest że wkładka czasem może przesiąknąć... tak samo jak podpaska. Jak ma się więcej wydzieliny to poprostu zmienia się częściej wkładkę.