| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
co ja mam zrobic??
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 17:33   

ale nie mam pewnosci ze on mmnie pozna,bo moze on mnie nie pamieta...pozatym byłam na tyle głupia ze sie wygadałam wielu kolezankom z tej sytuacji,one wykorzystują to oczywiscie przeciwko mnie...GŁUPIA JESTEM I TYLE..
aLE ma byc ponoc dyska walentynkowa,pojde oczywiscie ale..niewiem czy bedzie w koncu bo różne krążą pogłoski.
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 18:51   

No to musisz się mu przypomnieć! Skoro się patrzy na Ciebie (jak mówisz Razz), to pewnie mu coś świta i się przygląda dokładniej, żeby pokojarzyć fakty.
Co do koleżanek - nie przejmuj się. To normalne, ja też często mówię moim, po czym tego bardzo żałuję. Przejdzie im, grun to je maksymalnie ignorować.
Co do dyskoteki - tutaj nie ulega wątpliwości, żebyś poszła. biggrin

Cytat:
w koncu bo różne krążą pogłoski.

Można wiedzieć - jakie? Razz
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 19:02   

Takie pogłoski krążą kiedy ma byc ta dyska...chyba w nastepny piatek Smile
Cytat:
Przejdzie im

Tak-raz nawet im przeszło-ale był w szkole koncer i przedmna siedział ON-i poprosili go na scene by grzechotkami potrząsał < rotfl > i im pokazałam go,przypomniałam.Źle zrobiłam,ale w koncu rzeczywiscie im przejdzie Wink.
Na dyske na pewno pojde Smile
A mi sie wydaje ze kiedys bedzie taka okazja ze sie z nim spotkam ale STRASZNIE SIE WSTYDZE ;/ wogule podejsc do niego,spojrzec-jestem juz buraczkiem biggrin ;/
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może ma opcje ukryj status przed nieznajomymi? Po co go oszkiwac i podszuwac się pod kogoś?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 20:47   

no fakt eeh.A po co sie podszywac-coż jestem bardzo niesmiała i nie potrafie walic prosto z mostu.Zauwazyłam ze jest w katalogu jeszcze jeden F.G i poporstu...Chyba ktos sie mna bawi O_O a moze ja mam shiza o_O
DOPISEK!JEST DOSTEPNY!!!WKRACZAM DO AKCJI!!
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:36   

Gabra napisał/a:
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:

I co, bardzo bolało? Wink
Hyh, teraz tylko wystarczy się sobie przypomnieć na żywo i masz pole do popisu, możesz działaaaaaaaaaaać. Twisted Evil
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem zakładanie nowego użytkownika nie pomoże... (zobacz temat Załamanej14) to sie moze naprawde źle skonczyć... lepiej agadaj z nim na swoim użytkowniku jako ty a jesli nie chcesz zrobic tego małego podstapu o ktorym wczesniej napisałam to po prostu zagadaj do niego że jestes Gabi i znaliscie sie jak byliscie dziecmi...

PS: jesli juz do niego zagadałas to napisz jk Ci poszło...

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 18:56   

Ok.Jak poszło..Nie przypominał se mnie.Powiedziałam że byłam u niego na sylwka 2002.
I se przypomniał matke nawet zawołał.Heh :d jego braciszek nawet wział moje gg i teraz ze mną gada.A Filip sie nie domyslił nic Smile
AAAAAH!!!!!I se tak teraz słucham piosenki "No reason"-sum 41 to tak sie coodnie robi heh biggrin
Chyba mam u Niego szanse.
Niech żyje moja ledwo wymuszona odwaga!! Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu