ale nie mam pewnosci ze on mmnie pozna,bo moze on mnie nie pamieta...pozatym byłam na tyle głupia ze sie wygadałam wielu kolezankom z tej sytuacji,one wykorzystują to oczywiscie przeciwko mnie...GŁUPIA JESTEM I TYLE..
aLE ma byc ponoc dyska walentynkowa,pojde oczywiscie ale..niewiem czy bedzie w koncu bo różne krążą pogłoski.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 18:51
No to musisz się mu przypomnieć! Skoro się patrzy na Ciebie (jak mówisz ), to pewnie mu coś świta i się przygląda dokładniej, żeby pokojarzyć fakty.
Co do koleżanek - nie przejmuj się. To normalne, ja też często mówię moim, po czym tego bardzo żałuję. Przejdzie im, grun to je maksymalnie ignorować.
Co do dyskoteki - tutaj nie ulega wątpliwości, żebyś poszła.
Cytat:
w koncu bo różne krążą pogłoski.
Można wiedzieć - jakie?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 19:02
Takie pogłoski krążą kiedy ma byc ta dyska...chyba w nastepny piatek
Cytat:
Przejdzie im
Tak-raz nawet im przeszło-ale był w szkole koncer i przedmna siedział ON-i poprosili go na scene by grzechotkami potrząsał < rotfl > i im pokazałam go,przypomniałam.Źle zrobiłam,ale w koncu rzeczywiscie im przejdzie .
Na dyske na pewno pojde
A mi sie wydaje ze kiedys bedzie taka okazja ze sie z nim spotkam ale STRASZNIE SIE WSTYDZE ;/ wogule podejsc do niego,spojrzec-jestem juz buraczkiem ;/
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 18:52
Może ma opcje ukryj status przed nieznajomymi? Po co go oszkiwac i podszuwac się pod kogoś?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 20:47
no fakt eeh.A po co sie podszywac-coż jestem bardzo niesmiała i nie potrafie walic prosto z mostu.Zauwazyłam ze jest w katalogu jeszcze jeden F.G i poporstu...Chyba ktos sie mna bawi O_O a moze ja mam shiza o_O
DOPISEK!JEST DOSTEPNY!!!WKRACZAM DO AKCJI!!
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:36
Gabra napisał/a:
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:
I co, bardzo bolało?
Hyh, teraz tylko wystarczy się sobie przypomnieć na żywo i masz pole do popisu, możesz działaaaaaaaaaaać.
Moim zdaniem zakładanie nowego użytkownika nie pomoże... (zobacz temat Załamanej14) to sie moze naprawde źle skonczyć... lepiej agadaj z nim na swoim użytkowniku jako ty a jesli nie chcesz zrobic tego małego podstapu o ktorym wczesniej napisałam to po prostu zagadaj do niego że jestes Gabi i znaliscie sie jak byliscie dziecmi...
PS: jesli juz do niego zagadałas to napisz jk Ci poszło...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 18:56
Ok.Jak poszło..Nie przypominał se mnie.Powiedziałam że byłam u niego na sylwka 2002.
I se przypomniał matke nawet zawołał.Heh :d jego braciszek nawet wział moje gg i teraz ze mną gada.A Filip sie nie domyslił nic
AAAAAH!!!!!I se tak teraz słucham piosenki "No reason"-sum 41 to tak sie coodnie robi heh
Chyba mam u Niego szanse.
Niech żyje moja ledwo wymuszona odwaga!!