| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Walentynki :*

Czy dasz coś swoijej sympatni na Walentynki ?
Oczywiście :D
27%
 27%  [ 6 ]
Nie
22%
 22%  [ 5 ]
Nie mam dla kogo :(
22%
 22%  [ 5 ]
Pomyslę...
27%
 27%  [ 6 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:15   Walentynki :*

Zbliżają się walentynki Święto Zakochanych.... A czy wy dajecie dla swoich sympati lub ,,idoli'' kartkę walentynkową, czekoladki, bądź kwiaty ?

Ps. Prosiłabym was o kliknięcie jakiegos fajnego wierszyka walentynkowego Love
Przejdź na dół
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Choc uwazam ze myslec o milosci nalezy zawsze a nie tylko w walentynki to razem z moim chlopakiem[ Love ] wysylemy do siebie kartki walentynkowe=] <choc mieszkamy pare blokow dalej od siebie hehhe> i kupujemy sobie srebne obraczki=]

Wierszyk: Love
Ja Cie kocham, ale troszke,
Jak kogucik swą kokoszke,
Bo kogucik swą kokoszke,
Zawsze kocha...ALE TROSZKE!

Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja niestety nie mam swojej sympatii, wiec nie mam cokolwiek komu wysylac na walentynki.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:51   

Jezu,obchodzicie walentynki?Głupie święto,jak sie kogoś kocha,to chyba cały rok,prawda?A co do wysyłania kartek sympatiom,zawsze można wysłać,mi do tego walentynki nie są potrzebne.Proste i logiczne...
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Walę tynki sa z zalozenia slabe, nie dosc ze to to z ameryki przyszlo, to jeszce fakty wymienione przez CH F + bonusowo, za przeproszeniem zygac sie chce od tych wszytskich serduszek, misiaczkow, cukiereczkow lizaczkow... bleeeeeeee
przereklamowane to to i bez sensu.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 22:03   

Racja z tymi serduszkami,misiaczkami i innymi gówienkami...Pawia można spokojnie puścić od tego i to nie raz.No chyba że ktoś uwielbia serduszka,róż i pluszowe miśki.Ale to może pozostawmy bez komentarza,bo sie rozpęta istna wojna Neutral .
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 22:19   

Walentynki mają jedną zaletę- nakręcają handel:Dbiggrinbiggrin.
Na szczęście ja tego "święta" nie obchodzę, więc mnie to "bimba". Przynajmniej będę miał więcej kasy.
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh...już myślałam,że wszyscy na tym forum zaraz zaczną pisać,ze kochają to pier****ne święto.(co ja tak ostatnio przeklinam? Sad) Też nienawidzę tych wszystkich misiaczków,serduszek,kwiatków,lizaczków....bleeee!!!!Chodźcie złożymy się ,zadzwonimy do jakiegoś studia zawodowych grafficiarzy i poprosimy,żeby w naszych miastach wszystkie te bzdety na czarno zamalowali Twisted Evil Twisted Evil A przynajmniej te pieprzone serduszka-naklejki na wystawach...

Numer Gadu-Gadu
1868191
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 23:06   

Wiesz co,kup mi nieco czarnego "szpreja",to sam to z największą przyjemnością zrobie...
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 08:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, najlepiej od razu ustanowić Walentynki świętem narodowym i kościelnym. I oczywiście dniem wolnym od pracy.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 10:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam W. (tak nazwiemy ten dzień) lubię bo mama kupuje mi prezenty :*
Poznałam Cię w szkole
a nie w nocnym klubie
nic w tym dziwnego że bardzo cię lubię!
By Corny my przyjaciułka

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Walentynki .. beee... nie lubie ... ja ostatnio żadnych takich "świąteczek" i tym podobnych nie lubie Mr. Green Walentynek nikomu nie wysyłam bo nie mam żadnej sympati Mr. Green a poza tym nie chce mi się robić jakiś karteczak na walentynki bo leniuszek ze mnie jest Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

*(haaaaaaa ^^ mój 2000 post : DDDDD)
nie lubie walentynek, co zrobie w walentynki? za przeproszeniem najprawdopodobniej zrobie sobie wolne od szkoły, i pójdę czcić (czyt. oblewać, najprawdopodobniej winem) swoje wczorajsze (13 luty) urodziny, sama albo z kimś, niewazne,a walentynki osobiscie mam gdzies, nie lubie ich. edit: i przy okazji będę też o(b)lewać walentynki...
Czy wyśle walentynke? tak, najprawdopodobniej jedną.
Do kradziejki
:*

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 14:13   

KOCHAM TO ŚWIĘTO!!!TO MOJE BÓSTWO!!!
Ta..nie mam nikogo jak zwykle i walnetynki spedze siedząc w kącie własnego łózka,ze słuchawkami w uszach i łzami w oczach.Bede sie uzalac nad soba ze wszyscy siedzą teraz w parku,bzykaja sie radośnie pod drzewkiem (a coo tam śnieg) i szepcza sobie do ucha;misiaczku,żabciu,owieczko,królewno,panie mój...
Bede tez sobie wypominac swoje najgorsze sytuacje miłosne i swoją brzydote przez którą nigdy nikogo nie miałam.A kolezanki mamy miedzy sobą gadają ze jestem piekna dziewczyna.Ch* im w d*.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z Christine fan

Fakt jesli sie kogos kocha to zawsze mozna mu coś dac bez okazji nawet, zawsze mozna mu wyslac kartke, zawsze mozna powiedziec kocham Cie czy zrobic cos innego co sprawilo by przyjemnosc tej osobie
Walentynki dla wielu osob sa dniem bardzo neiprzyjemnym bo pzypominaja samotnym o ich samotnosci ... Yh
Ale w walę tynki (hah jak napisala nid) moze byc tez i milo ...
Tylko szkoda ze wali komerchą Neutral eh ...
I raczej nie chodzi juz o uczucie a o zbicie kasy na rozowych serduszkowych gadzetach
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu