Ja tam reklam wogóle nie lubie .. wole oglądaćfilm a nie jakąś tam reklame ... ale ostatnio jakaśmi sie reklama spodobala ale nie potrafie sobie przypomnieć co to bylo
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
A ja zawsze lubiłam najbardzidziej Ideę jak te dwa pacany występowały zawsze A nie lubię Mango A tak an serio to papier toaletowy Regina-papier jak marzenie =/
Hmm... nie ma reklamy, która by mnie super oczarowala
Ale kilka jest tych najlepszych. Otóż: reklama Seata (kiedy taka żółta bodajże kobieta (rysunek) i niebieski chyba mężczyzna łączyli się i powstawał samochód... glupie jak sie opoiada, ale reklama wygladala conajmniej fajnie; nastepna to ta teraz co leci Nutelli ; zaraz sobie jeszcze przypomna, przynajmniej sie postaram
Najgorsza? niedawno, jak te dwa gwiazdorki sie przewracaly o siebie i powstawala *costam, nie chcę pomylić, chyba era* MIX... no totalne dno [pomijając jakże liczne reklamy proszków i innych Dosi ]
hmm moja ulubiona reklama to kinder bueno oczywiscie... he he zawsze przy niej spiewam (give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he ) no i oczywiscie usiu siu siuuuu siu siu a nienawidze vanish moja siorka zna z tego cały tekst bo zapamietała i zawsze mi to gada i to mnie dobija... a jesli chodzi o reklame piwa "nic nie jest wazne......... to jest naprawde wazne" to ja tego tez nie lubie bo jest bez sensu ale moja mauska to uwielbia a raczej tego faceta he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
(give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he )
Jakoś troszke inaczej
Give a bit of mmm to me, give a bit of mmm to you
Jak już jestesmy przy reklamach... tzn to poniekad sie wiaze, co sodzicie o tej piosence (o samej piosence, a nie o akcji) "pokonamy fale"? Bo dla mnie jest denna w kit =P Chociaż akcję owszem popieram (zeby nie bylo ).
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 15:58
Najlepsza - "ojej, wielka łapa znów obniżyła wajhę!" (i w ogóle systkie heyah)
Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!"
A mi sie bardzo podoba ta reklama pepsi czy tam coca coli ale to chyba raczej pepsi z tym ksiedzem...heheh laska bierze ramiaczko w dol cala napaloma zeby poderwac faceta a ten sie ubiera i okazuje sie ze jest ksiedzem..heh to jest dobre=]
Ja najbardziej denerwują relkamy calgonu dosi itp.. o jezu oglądam se jezioro marzeń Joey i Dowson zaś mają być razem a tu mi jakiś tekst wyskakuje Nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły zabuł bym z coś takiego!
Ja nie nawidze proszków do prania domestosu i tej chemi całej (też leków!!)
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 08:34
No szczególnie Ibuprom
Strasznie mnie boli,ze tez to akurat dzisiaj..
-Masz to ci pomoze.
-Nie!Potrzebujesz czegos silniejszego..
<patrzy baba w lewo....w parwo>
-wezme ibuprom !!! LOL
A ja uwielbiam taką reklamę :
Jak ty to robisz że twoja bluzka jest taka biała???
Ona mówi to z TAAAAAKIM uczuciem że mam z tego niezłą beke
Kiedyś była taka reklama że tata chciał nauczyć dziecko żeby powiedziało właśnie "tata" no i mówi do tego dziecka, pokazuje mu napisy, rożne rzeczy a dziecko po chwili milcznia mówi "mama" . Ale nie wiem co reklamowała .