| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Najlepsza reklama
Autor Wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie sie najbardziej podoba kinder bueno i sagema fajna tez microsoftu.Zato nie nawidze Heyah i tych Vanish-sranisch i tym podobne.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam reklam wogóle nie lubie .. wole oglądaćfilm a nie jakąś tam reklame ... ale ostatnio jakaśmi sie reklama spodobala ale nie potrafie sobie przypomnieć co to bylo Razz

Numer Gadu-Gadu
6519354
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja zawsze lubiłam najbardzidziej Ideę jak te dwa pacany występowały zawsze Razz A nie lubię Mango Smile A tak an serio to papier toaletowy Regina-papier jak marzenie =/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 23:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... nie ma reklamy, która by mnie super oczarowala Wink
Ale kilka jest tych najlepszych. Otóż: reklama Seata (kiedy taka żółta bodajże kobieta (rysunek) i niebieski chyba mężczyzna łączyli się i powstawał samochód... glupie jak sie opoiada, ale reklama wygladala conajmniej fajnie; nastepna to ta teraz co leci Nutelli Wink ; zaraz sobie jeszcze przypomna, przynajmniej sie postaram Razz
Najgorsza? niedawno, jak te dwa gwiazdorki sie przewracaly o siebie i powstawala *costam, nie chcę pomylić, chyba era* MIX... no totalne dno [pomijając jakże liczne reklamy proszków i innych Dosi Razz]
Powrót do góry
ewelina017 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

reklama kostki domestos Razz siusiusiusiusiu Razz siu siu biggrin hehe biggrin Ale czasmami mnie reklamy denerwują jak są puszczane w najciekawszym odcinku ;/
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm moja ulubiona reklama to kinder bueno oczywiscie... he he zawsze przy niej spiewam (give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he ) no i oczywiscie usiu siu siuuuu siu siu a nienawidze vanish moja siorka zna z tego cały tekst bo zapamietała i zawsze mi to gada i to mnie dobija... a jesli chodzi o reklame piwa "nic nie jest wazne......... to jest naprawde wazne" to ja tego tez nie lubie bo jest bez sensu ale moja mauska to uwielbia a raczej tego faceta he he Cool Very Happy

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
(give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he )

Jakoś troszke inaczej Razz
Give a bit of mmm to me, give a bit of mmm to you Razz
Jak już jestesmy przy reklamach... tzn to poniekad sie wiaze, co sodzicie o tej piosence (o samej piosence, a nie o akcji) "pokonamy fale"? Bo dla mnie jest denna w kit =P Chociaż akcję owszem popieram (zeby nie bylo Wink ).
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 15:58   

Najlepsza - "ojej, wielka łapa znów obniżyła wajhę!" (i w ogóle systkie heyah) Twisted Evil
Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!" Rolling Eyes

I tyle. xPPPPP
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mi sie bardzo podoba ta reklama pepsi czy tam coca coli ale to chyba raczej pepsi z tym ksiedzem...heheh laska bierze ramiaczko w dol cala napaloma zeby poderwac faceta a ten sie ubiera i okazuje sie ze jest ksiedzem..heh to jest dobre=]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Haa Heyaaah biggrin
" ... z klubu SPA RTA KUS "
" Heyaa banana ... masz ją bierz ją ..." biggrin <rotfL> "O jezusie"

tak wiec do moich naj reklam doszla heyah biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 16:30   

Gabrielen napisał/a:

Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!" Rolling Eyes

Maćka a nie jasia XPPP
Heyah banana rządzi Twisted Evil
Dobre są tez inne..Reklamują niby co innego a okazuje sie ze to reklama czegos tam :]

Najlepsza jest ta z tymi bakteriami klozetowymi domestosa biggrin
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej denerwują relkamy calgonu dosi itp.. o jezu oglądam se jezioro marzeń Joey i Dowson zaś mają być razem a tu mi jakiś tekst wyskakuje Nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły zabuł bym z coś takiego!
Powrót do góry
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie nawidze proszków do prania domestosu i tej chemi całej (też leków!!)

Numer Gadu-Gadu
1804987
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 08:34   

No szczególnie Ibuprom
Strasznie mnie boli,ze tez to akurat dzisiaj..
-Masz to ci pomoze.
-Nie!Potrzebujesz czegos silniejszego..
<patrzy baba w lewo....w parwo>
-wezme ibuprom !!! Rolling Eyes LOL
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja uwielbiam taką reklamę :
Jak ty to robisz że twoja bluzka jest taka biała???
Ona mówi to z TAAAAAKIM uczuciem że mam z tego niezłą beke biggrinbiggrinbiggrin

Kiedyś była taka reklama że tata chciał nauczyć dziecko żeby powiedziało właśnie "tata" no i mówi do tego dziecka, pokazuje mu napisy, rożne rzeczy a dziecko po chwili milcznia mówi "mama" biggrin. Ale nie wiem co reklamowała biggrin.
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu