sory za off top, ale o co chodzi z tym: ,pomogła 1 raz, ?! bo ja jestem takie nie kapliwe dziecko że szko...
Ok, no to wypopwiem się jeszcze na temat, tematu Jeśli np. gra w ping ponga to możesz mu kupić paczkę piłeczek a na nich namalowane przez ciebie serduszka czy coś... Ale zgadzam się z tym, że większą radość sprawiają rzeczy które druga osoba zrobiła sama
Łazdny mam AV? proszę o szczere odpowiedzi, walcie prosto z mostu, to perkusista Slipknota proszę tylko o szczere wypowiedzi (przypominam że nie dawno zakupiłem nową mega skuteczną procę...)
chłopakowi na walentynke ? Najprostszą rzeczą jest po prostu kartka z serduszkiem albo czymś . Jeśli chodzi o prezent to możesz kupić CZEKOLADE , słodkie , tanie i napewno sie spodoba !! Możesz jeszcze co innego , np. maskotke , bryloczek , najlepiej żeby było to coś fajnego i takiego co by mógł wszędzie zabierać ...
Ja osobiście kupuje wybrankowi kartke (już kupiłam) ... i nic więcej , szczerze to nie lubie walentynek !!! Ja jestem w 6kl , on w 5 !!! TO MNIE DOBIJA !!!
Ale ty masz więcej szczęścia , starszy chłopak to czad !!!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Walentynką może być wszystko co ci przyjdzie do głowy od kartki przez skarpetki do poduszek itd!!! Jak dla mnie to w prezentach liczy się przedewszystkim orginalność! Jest w czym wybierać
Tak, czekolada to wyborny pomysł widziałem taką milkę prawie że pół metra ale nie wiem ile kosztowała mniam mniam ^^ słodycze to zdecydowanie dobry pomysł na walentynkę, jakieś ferrero roche () albo poprostu jakieś czekoladki ups zapomniałem że to do chłoapka... to poprostu trzeba wiedzieć co lubie ta druga osoba, bo nie wiem czy np. ktoś kto lubie grać całymi dniami na PC spodobała by się bierki wiem że to nie o prezent chodzi, a uczucie ale po co komuś to czego nawet nigdy nie użyje? przynajmniej ja myślę że lepiej nkupić coś co się przyda albo można zjeść
Takie długie milki są za około 13zł Jestem ich maniaczką Rafaello lub Ferero Roshe też sie nadaje Widziałam też taki zestaw 4 czekolad wedla za 10zł. Mleczna, orzechowa, gorzka i jeszcze jakaś tam W takim pudełeczku przewiązanym wstążeczką
A ja tradycyjnie proponuje walentynkę, albo czekolade albo kubek sie dobrz sprawdza, moze byc tez cos bardziej chłopiecego he he albo cos po prostu dal przyjaciela jesli nic wqiecej miedzy wami nie ma to mysle ze jakis mis albo jakis kubek, czekolada, kartka, albo wiele roznych rzeczy powinno byc dobre tylko pamietaj zebys wybierała te z napisem : "dla przyjaciela" albo "i like you" w kazdym razie zeby nie myslałam ze czujesz cos wiecej ( jesli oczywiscie nie czujesz he he ) Zycze uadanych walentynek...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:22
Może ramke na zdjęcie, a w niej twoje photo, i do tego kartke, może płyte z muzyką jakiej słucha, albo zabawny kubek, a w nim brelok do kluczy :-)
Kup mu cos originalnego,ale tez pozytecznego
Na przyklad-...Skarpetki z Serduchem
Albo Rekawiczki ^^
Pioro,dlugopis albo pisak z jakimis zyczeniami,albo jakims fajnym motywem tez mozna podarowac
Zreszta..to twoja decyzja.Kup to co ,jak myslisz, mu sie spodoba !
Mi się wydaje że najlepsza będzie kartka walentynkowa, zawsze oryginalna. albo może jakąś figurke? Niewiem co on lubi. Jeśli ma jakieś hobby np. karty pokemon czy coś kup mu to i do tego coś typowo walentynkowego^^
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Dzieki za rady Kupiłam mu: kartke, miśka i lizaka z napisem LOVE. Mysle ze mu sie spodoba A tak nawiasem mówiąc to juz nie jest moj kumpel tylko... chłopak
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 11:01
Cieszę się żę Ci się poszczęściło a prezenty są naprade dobre Życze uanych walentynek ze swoich chłopakiem Pechowa Ona
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi