| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Przyszłość....
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 09:39   Przyszłość....

Czy zastanawialiśćie się co będzie jutro? Po jutrze? Po po jutrze?.... Czy jutro będziesz dalej żył? A może jutro będzie koniec świata? Czy istnieje UFO? Co jest w tam dalej w kosmosie, bo chyba nie będzie ściany z napisem konien kosmosu...? Ok ale nie oto mi chodzi... Razz Razz Razz A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij! Smile Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi Cool
No więc ja pierwszy napiszę Razz
Ja chciałbym miec w przyszłośći swój bar/kawiarnię/pizzerię poniewać lubię ciągły kontakt z ludźmi, a poza tym w tym barze/kawiarni/pizzeri ssam bym decydował co jak bęzie. Czy ścieny będą zielone, czy ciemno zielone Razz Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było Very Happy "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!" RazzRazzRazz
Przejdź na dół
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 11:45   

No a więc na pewno każdy się zastanawia nad przyszłością... ja z kolega kiedys planowałam założyć pizzernie, w sumie mam, ze tak określę działkę, no ale rolnicza, którą da się przekształcić na budowlaną w ciekawym miejscu, on by poszedł do szkoły gdzie trzeba, ja też. To był piekne marzenia. Teraz kolega planuje założyć firme zajmującą się ochroną środowiska po tym jak mu poiwedziałam, że ide na kierunek liceum ekologicznego, więc nigdy nic nie wiadomo
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm.. ja bym chciała być psychologiem
Takie marzenie moje małe od kilku lat. Zastanawiałam się nad psychologią sądową ale toto to długa droga jest. Wystarczyłby mi np. jakis pedagog szkolny, a może praca psychologa w jakims centrum uzalezenien.
No nie wiem, ale zalozeloby mi na pracy psychologa. Jesli jednak nie pwyjdzie, chętnie wybrałabym się na medycynę. Nie myślałam jeszcze na jaki kierunek ale mam na to jescze kupe czasu.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja to normalnie chcialabym zbawic caly swiat Smile
Kiedyś planowałam załozenie takiego miejsca ze zdrową zywnością ... zadnej chemii etc Smile nawet sobie rozplanowałam wszystko
Chciałabym być psychologiem, albo lekarzem ... zresztą psycholog to też lekarz ale duszy Wink
Duzo planów ... bardzo dużo

Teraz troche sie boje o tym mysleć ... boje sie ze coś trachnie i z planów beda nici ...
Staram sie wiec zyc kazdym dniem ... strasznie to trudne dla mnie Wink
I mam zawsze nadzieje że moze moze bedzie lepiej ... tylko zdarzają sie dołki i zwatpienia ( dziękuję za wyciaganie mnie z nich Wierzbie :* )

Mam wiele planów marzen ... których jakby to powiedziec boję sie z wyzej wymienionego powodu
Mam nadzieje ze z wiekiem sie to jakos sprecyzuje Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chciałbym być programistą, i otworzyć własną firmę produkującą gry lub być jednym z najlepszych pracowników EA (ale wole jednak mieć własna firmę).
Mażę o tym od 2-3 lat.
Załamał bym się gdyby moje hmmmm............ życzenie się nie z pełniło.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym chciala pracowac w jakiejs firmie reklamowej, poligraficznej itp. projektowac, fotografowac.
moze psychologia...
ciagnie mnie do tego bardzo bardzo bardzo.
sama w sumie nie wiem co bym chciala robic, :)napewno polacze moje pasje Smile
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja to się zbytnio nie zastanawiam kim będę w przyszłości... Razz Może psychoterapeutą... to przez moją mamę, bo ona nim jest i dużo zarabia mało się męcząc i jeszcze jej to przyjemność sprawia (pomaganie ludziom itp.). Very Happy Mogłabym też mieć sieć jakichś sklepów, restauracji etc. etc.... Wink Naprawdę, nie mam pojęcia co mogłabym tak sobie w przyszłości robić.... Rolling Eyes

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja bym chciala pracowac w telewizji. Ostatnio chodze jako statystka do teleturnieju i mi sie spodobalo bycie w studio itp itd.

Powrót do góry
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne, że myślałem...
Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś Wink i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy Mr. Green ) ]

A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć.

Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chcialam powiedzieć że Heyah to wymysł ERY
Ah ... i Heyah podsluchuje rozmowy pare dealerów etc wpdlo przez heyah
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zawsze chciałem pracować przy komputerze, a dlatego, że to jest moja pasja ;]

Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 16:29   

Heh, kim chciałbym być w przyszłości??
Sam nie wiem. Kiedyś tam miałem wiele planów, ale większość to były takie dziecięce marzenia, o których nawet na poważnie nie myślałem.
A jeśli już któreś z tych wymysłów szczególnie przykuło moją uwagę, to boss mafijny :]. Poważnie, chciałbym być takim... wpływowym (że tak to nazwę) człowiekiem :]. Jak np. Don Salieri z gry "Mafia" Laughing.
Na razie jednak nie myślę tak mega poważnie nad przyszłością. Będzie czas, to pomyślę. A już na pewno nie chcę robić żadnych planów teraz, w tych dość ciężkich dla mnie czasach Rolling Eyes.
Powrót do góry
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Chcialam powiedzieć że Heyah to wymysł ERY
Ah ... i Heyah podsluchuje rozmowy pare dealerów etc wpdlo przez heyah

Tak, tak... Ale Heyah jest na tyle duża, że jest samodzielnym operatorem, heh ale za to ma zasięg sieci Era.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:14   

Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;]
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:17   

A ja w często myśle o tym co będzie...

W przyszłości chciałabym zostać projektantem wnętrz, ponieważ lubie dobierać kolory ścian, meble, ustawienie wszystkich rzeczy i wogle kręci mnie to biggrin
Również chciałabym być fryzjerem, ale nie uzasadnie tego bo nie wiem jak... Poprostu chce biggrin
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu