Czy zastanawialiśćie się co będzie jutro? Po jutrze? Po po jutrze?.... Czy jutro będziesz dalej żył? A może jutro będzie koniec świata? Czy istnieje UFO? Co jest w tam dalej w kosmosie, bo chyba nie będzie ściany z napisem konien kosmosu...? Ok ale nie oto mi chodzi... A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij! Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi
No więc ja pierwszy napiszę
Ja chciałbym miec w przyszłośći swój bar/kawiarnię/pizzerię poniewać lubię ciągły kontakt z ludźmi, a poza tym w tym barze/kawiarni/pizzeri ssam bym decydował co jak bęzie. Czy ścieny będą zielone, czy ciemno zielone Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!"
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 11:45
No a więc na pewno każdy się zastanawia nad przyszłością... ja z kolega kiedys planowałam założyć pizzernie, w sumie mam, ze tak określę działkę, no ale rolnicza, którą da się przekształcić na budowlaną w ciekawym miejscu, on by poszedł do szkoły gdzie trzeba, ja też. To był piekne marzenia. Teraz kolega planuje założyć firme zajmującą się ochroną środowiska po tym jak mu poiwedziałam, że ide na kierunek liceum ekologicznego, więc nigdy nic nie wiadomo
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 11:50
hm.. ja bym chciała być psychologiem
Takie marzenie moje małe od kilku lat. Zastanawiałam się nad psychologią sądową ale toto to długa droga jest. Wystarczyłby mi np. jakis pedagog szkolny, a może praca psychologa w jakims centrum uzalezenien.
No nie wiem, ale zalozeloby mi na pracy psychologa. Jesli jednak nie pwyjdzie, chętnie wybrałabym się na medycynę. Nie myślałam jeszcze na jaki kierunek ale mam na to jescze kupe czasu.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 12:25
A ja to normalnie chcialabym zbawic caly swiat
Kiedyś planowałam załozenie takiego miejsca ze zdrową zywnością ... zadnej chemii etc nawet sobie rozplanowałam wszystko
Chciałabym być psychologiem, albo lekarzem ... zresztą psycholog to też lekarz ale duszy
Duzo planów ... bardzo dużo
Teraz troche sie boje o tym mysleć ... boje sie ze coś trachnie i z planów beda nici ...
Staram sie wiec zyc kazdym dniem ... strasznie to trudne dla mnie
I mam zawsze nadzieje że moze moze bedzie lepiej ... tylko zdarzają sie dołki i zwatpienia ( dziękuję za wyciaganie mnie z nich Wierzbie :* )
Mam wiele planów marzen ... których jakby to powiedziec boję sie z wyzej wymienionego powodu
Mam nadzieje ze z wiekiem sie to jakos sprecyzuje
Ja chciałbym być programistą, i otworzyć własną firmę produkującą gry lub być jednym z najlepszych pracowników EA (ale wole jednak mieć własna firmę).
Mażę o tym od 2-3 lat.
Załamał bym się gdyby moje hmmmm............ życzenie się nie z pełniło.
ja bym chciala pracowac w jakiejs firmie reklamowej, poligraficznej itp. projektowac, fotografowac.
moze psychologia...
ciagnie mnie do tego bardzo bardzo bardzo.
sama w sumie nie wiem co bym chciala robic, :)napewno polacze moje pasje
A ja to się zbytnio nie zastanawiam kim będę w przyszłości... Może psychoterapeutą... to przez moją mamę, bo ona nim jest i dużo zarabia mało się męcząc i jeszcze jej to przyjemność sprawia (pomaganie ludziom itp.). Mogłabym też mieć sieć jakichś sklepów, restauracji etc. etc.... Naprawdę, nie mam pojęcia co mogłabym tak sobie w przyszłości robić....
Jasne, że myślałem...
Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy ) ]
A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć.
Zawsze chciałem pracować przy komputerze, a dlatego, że to jest moja pasja ;]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 16:29
Heh, kim chciałbym być w przyszłości??
Sam nie wiem. Kiedyś tam miałem wiele planów, ale większość to były takie dziecięce marzenia, o których nawet na poważnie nie myślałem.
A jeśli już któreś z tych wymysłów szczególnie przykuło moją uwagę, to boss mafijny :]. Poważnie, chciałbym być takim... wpływowym (że tak to nazwę) człowiekiem :]. Jak np. Don Salieri z gry "Mafia" .
Na razie jednak nie myślę tak mega poważnie nad przyszłością. Będzie czas, to pomyślę. A już na pewno nie chcę robić żadnych planów teraz, w tych dość ciężkich dla mnie czasach .
Chcialam powiedzieć że Heyah to wymysł ERY
Ah ... i Heyah podsluchuje rozmowy pare dealerów etc wpdlo przez heyah
Tak, tak... Ale Heyah jest na tyle duża, że jest samodzielnym operatorem, heh ale za to ma zasięg sieci Era.
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:14
Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;]
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:17
A ja w często myśle o tym co będzie...
W przyszłości chciałabym zostać projektantem wnętrz, ponieważ lubie dobierać kolory ścian, meble, ustawienie wszystkich rzeczy i wogle kręci mnie to
Również chciałabym być fryzjerem, ale nie uzasadnie tego bo nie wiem jak... Poprostu chce