| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Dredy
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lut, 2005 22:01   

Według mnie szkoła ma uczyć a nie zabraniąc jakoś się ubierać czy wyglądać... Confused
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 08:20   

Aren napisał/a:
Według mnie szkoła ma uczyć a nie zabraniąc jakoś się ubierać czy wyglądać... Confused

Co prawda z moją szkołą zgadzam się co do jednego - wyzywające stroje i kilku centymetrowe tipsy. To nieapetyczne, żeby po szkole łaziły jakieś panny praktycznie w samych stanikach (albo, co gorsza, bez stanika z prześwitującą bluzką :/), które wyglądają jakby wyszły przed chwilą z burdelu.
Paznokcie - każdy ma. U nas można zapuścić i nosić, ale jeśli chodzi o takie ekmh... fajne tipsy to też jestem przeciw. Ani to nie wygląda ładnie, ani atraktyjnie. Tylko kawałek plastiku na palcu, blech. Wink

PeeS. Ale co do innych nakazów mojej szkoły - jestem przeciw. Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 10:20   

ej a jest jakaś szkoła gdzie te przepisy działają w dwie strony/
bo u nas mówią że jak satanista nie można sie ubierać [ w sensie pentagram i jakiś metalowy strój np pieszczochy pierścionki itp] a jak lafirynda już można?:/ to jest troche teeeeges u mnie nie działa w dwie strony raczej
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie ktokolwiek odstaje od normy to ciach po ocenie z zachowania Smile

Fakt faktem zee ... ze sporo jest takich lula-baby-girl które łaża w zimie na dworzu bez kurtek z odsłąnietym wszytskim co tylko sie da ... moze to tłuszc daje im taka warstwe ciepła ? Neutral Razz <loL> nie no biggrin

Heh ... w tamtym roku byla dziewczyna ktora ubierala sie na czarno etc etc ale raczej nikt jej nie gnebił

Fakt że w mojej szkole jest troche niesprawiedliwości bo mówi sie że "NIKT nie może" a pare osob jednak może :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 17:58   

Większość z Was pisze,że nie mogą tego w szkole zabrobić, a kilka dni później przeczytałam,że np. dyrektor pewnej szkoły wziął do swojego gabinetu ucznia z dredami i osobiście mu je ogolił Confused Albo wychowawczyni zaciągnęła uczennice do fryzjera, a gdyby młoda miała jakieś "ale" zostałaby wywalona ze szkoły,więc nie wiem czy macie 100% racji.... Confused
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo generalanie nie moze nic zrobic..jesli nie ma tego w statucie szkoly...ale na dobra sprawe jedynym i niepodwazalnym autorytetem jest dyrekcja szkoly - a w stytuacjach opisanych przez cibie uczniowe ci mogli zaltwiac sparwe przez kuratorium (tak samo jak ja i nid) - ale nikt prawie tego nie robi, bo za duzo zalatwiania i awantura sie robi bal bal...genarelanie kazdy woli zamknac usta i przeczekac az do pelnoletnosci czy ukonczenia szkoly
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:33   

zwariowana_jedenastka napisał/a:
dyrektor pewnej szkoły wziął do swojego gabinetu ucznia z dredami i osobiście mu je ogolił Confused

Wiesz, prawda cała do tego jest taka, że szkoła powinna uczyć, a nie zakazywać czy nakazywac czegos. ale szczerze, to nie wiem, czy wolalabym chodzic do szkoly, gdzie 90% to skiny z palkami, lalki barbie czy nacpane ziomy. Confused ten przyklad z dyrem to z mojej szkoly. Wink

ps. a i dodam, ze ostatnio pojawilo sie w szkole nowe indywiduum z dreadami, to, jakims cudem regulamin ulegl zmianie i pisze czerwonymi literami: "NIE WOLNO POSIADAĆ DREADÓW I TYM PODOBNYCH FRYZUR." hyh...
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ciekawe co to znaczy i tym podobnych...

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 16:14   

Akacja12 napisał/a:
Ciekawe co to znaczy i tym podobnych...

podejrzewam, że Kazimierz miał na mysli takie pseudo-dredy oraz irokezy, wyglonona glowe i dziewczyn... ja zawsze wiedzialam, ze moja szkola jest inna. Razz
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tredy są spox tylko kłopoty można mieć...........Nie wiem czy to dobry pomysł:/ Moze tak a moze nie? Trudno powiedzieć...Ja bym sobie nie zrobila w tym wieku bo za rok gimnazjumi co jak mnie nie wpuszcza w dredach??? Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu