| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
różne objawy dojrzałości
Autor Wiadomość
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 09:15   różne objawy dojrzałości Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy możliwie jest,że jeden ma szybciej włosy pod pachami od drugiego,ale ten drugi zas ma szybciej mutacje,a trzeci zaś sperme?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 09:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmmm....Może tak być,ale pewnie nie zawsze, bo dojrzewanie ma przecież kilka etapów np. napjierw mutacja potem zarost itp. Więc to raczej jest mało możliwe ale czasem pewnie moze sie zdarzyć Wink

Ale jednak coś takiego pewnie moze się zdarzyć:-)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 11:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest chyba mozliwe bo skoro u niektorych najpierw rosna piersi a u niektorych włosy pod pachami itd to chyba u chłopców tez mozlewe to co napisałes powyzej no ale nie jestem specjalistą wiec moge sie mylic...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 12:33   

kazdy dojrzewa we wlasnym tempie i ty bardzo dobrze to wiesz, nabijaczu jeden! Evil or Very Mad
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,że możliwe. Jak powiedziała Gabrielen każdy dojrzewa we własnym tempie i to jest całkowicie normalne...
Cytat:
Hmmmm....Może tak być,ale pewnie nie zawsze, bo dojrzewanie ma przecież kilka etapów np. napjierw mutacja potem zarost itp. Więc to raczej jest mało możliwe ale czasem pewnie moze sie zdarzyć

To wcale nie jest powiedziane. Np. ja najpierw miałam włosy łonowe, pod pachami, miesiaczkę a piersi do tej pory nie mam Razz . jedni mają wcześniej mutację,inni zarost itp.

Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Sro 02 Mar, 2005 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 16:54   

No jasne że tak może być Wink było wiele takich tematów i wszędzie się powtarza jedno ,,każdy dojrzewa w inym czasie i wogóle inaczej,, Arrow Arrow Arrow
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne. To mozliwe a raczej normalne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 12:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie że jest normalne! każdy dijrzewa w różnym tempie...także nie martw się...
pozdrówka dla wszystkich! Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Albo wogóle można nie dojrzeć poprawnie. Na przykład chłopak nie ma zarostu na twarzy, czyli nabrał cech kobiecych - to się jakoś nazywa femini... coś tam. Przeciwstawnym do tego jest nadmiernie owłosiona kobieta, przykładowo z wąsami.

Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 08:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
kazdy dojrzewa we wlasnym tempie i ty bardzo dobrze to wiesz, nabijaczu jeden!

nie wiedzialem,myslalem tylko ze kazdy w innym czasie,ale nie ze kazdy inaczej i mnie nie wyzywaj od nabijaczy bo nabic to ja ci moge guza biggrin[/quote]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 09:25   

adam(o)_1991 napisał/a:
Cytat:
kazdy dojrzewa we wlasnym tempie i ty bardzo dobrze to wiesz, nabijaczu jeden!

nie wiedzialem,myslalem tylko ze kazdy w innym czasie,ale nie ze kazdy inaczej i mnie nie wyzywaj od nabijaczy bo nabic to ja ci moge guza biggrin
[/quote]

taak, na pewno. dobrze widze co piszesz i jakie glupoty. i nabijasz posty. :/
poza tym "kazdy w innym tempie" oraz "kazdy w innym czasie" ma powiazanie, ble ble czyli kazdy wtedy, gdy jego organizm jest na to gotowy.
Powrót do góry
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 10:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale ja tylko sie wczesniej domyslalem i dlatego zapytalem co nie? nie mozna?noo noo Cool
i wez nie wal glupot ze nabijam posty jak nie nabijam, poza tym to po co nabijac posty ? i tak zadnej mocy power rangersa nie dajom :-( .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Odpowiedz do tematu