Hmmmm....Może tak być,ale pewnie nie zawsze, bo dojrzewanie ma przecież kilka etapów np. napjierw mutacja potem zarost itp. Więc to raczej jest mało możliwe ale czasem pewnie moze sie zdarzyć
To jest chyba mozliwe bo skoro u niektorych najpierw rosna piersi a u niektorych włosy pod pachami itd to chyba u chłopców tez mozlewe to co napisałes powyzej no ale nie jestem specjalistą wiec moge sie mylic...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Mar, 2005 12:33
kazdy dojrzewa we wlasnym tempie i ty bardzo dobrze to wiesz, nabijaczu jeden!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 02 Mar, 2005 16:09
No pewnie,że możliwe. Jak powiedziała Gabrielen każdy dojrzewa we własnym tempie i to jest całkowicie normalne...
Cytat:
Hmmmm....Może tak być,ale pewnie nie zawsze, bo dojrzewanie ma przecież kilka etapów np. napjierw mutacja potem zarost itp. Więc to raczej jest mało możliwe ale czasem pewnie moze sie zdarzyć
To wcale nie jest powiedziane. Np. ja najpierw miałam włosy łonowe, pod pachami, miesiaczkę a piersi do tej pory nie mam . jedni mają wcześniej mutację,inni zarost itp.
Albo wogóle można nie dojrzeć poprawnie. Na przykład chłopak nie ma zarostu na twarzy, czyli nabrał cech kobiecych - to się jakoś nazywa femini... coś tam. Przeciwstawnym do tego jest nadmiernie owłosiona kobieta, przykładowo z wąsami.
nie wiedzialem,myslalem tylko ze kazdy w innym czasie,ale nie ze kazdy inaczej i mnie nie wyzywaj od nabijaczy bo nabic to ja ci moge guza [/quote]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 09:25
adam(o)_1991 napisał/a:
Cytat:
nie wiedzialem,myslalem tylko ze kazdy w innym czasie,ale nie ze kazdy inaczej i mnie nie wyzywaj od nabijaczy bo nabic to ja ci moge guza
[/quote]
taak, na pewno. dobrze widze co piszesz i jakie glupoty. i nabijasz posty. :/
poza tym "kazdy w innym tempie" oraz "kazdy w innym czasie" ma powiazanie, ble ble czyli kazdy wtedy, gdy jego organizm jest na to gotowy.
no ale ja tylko sie wczesniej domyslalem i dlatego zapytalem co nie? nie mozna?noo noo
i wez nie wal glupot ze nabijam posty jak nie nabijam, poza tym to po co nabijac posty ? i tak zadnej mocy power rangersa nie dajom :-( .