| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
plotkara
Autor Wiadomość
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 12:47   plotkara Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam big probleme(jak zwykle Smile ). A więc mam koleżankę, która jest straszną plotkarą. Wszystko co jej powiem powtarza innym, mimo iż wcześniej obiecuje że nic nie powie. A jak jej to mówię to się obraża i zaprzecza. A ja mam różne źródła i wiem że kłamie. Cały czas mnie obgaduje za plecami. Ostatnio sie dowiedzialam ze mowi wszystkiem ze ekhm.. "chwalę się Bartkiem" na forum.. Ja tylko chcialam zaczerpnąć rady. Czasem mam wwrażenie że po prostu czegoś mi zazdrości. Tylko nmie wiem czego.. Ta osoba jest tu na forum, ale mniejsza.. Co zrobić z takim przyjacielem zdradliwym? Surprised

Numer Gadu-Gadu
2902475
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heej
Twoja przyjaciółka jest osobą do której nie masz zaufania, także radziłabym Ci nie zwierzać się jej ze swoich spraw,sekretów...Jak wiesz, że ona i tak wszystkim zaraz po minucie wygada Wink Ja bym takiej osoby nie nazwała przyjaciółką... Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:17   

Niestety nic nie powiem, bo się domyślam o kogo chodzi... na forum nie chwalisz się Bartkiem, bo nie gadasz o nim tylkoco ja o Łukaszu jak na nawiedzona, a to, ze masz problem i się spytałaś no to bez sensu...
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja sie nie domyslam o kogo chodzi, natomiast na chlopski rozum rozwiazanie jest proste - nie zwierzac sie ze wszystkiego i czesc zachowac dla siebie. tekst o chwaleniu olac, skoro zainteresowani i tak wiedza o co chodzi.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:43   

a co ty teraz robisz? plotkujesz i to jak bo obmawiasz ją tam gdzie ona bywa więc będziesz miała dodatkowe nieprzyjemności, mogłabyś być dyskretniejsza
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Buhehe XD powiem tylko jedno-ciekawych rzeczy można się tu o sobie dowiedzieć XD

Numer Gadu-Gadu
1868191
Malutka=] Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehs ale sie porobilo.
Jezeli kolezanka jest plotkara, to radze nie zwierzac sie jej ze swoich problemow.A jezeli nie jestes tego do konca pewna (ze plotkuje o tobie) to daj jej szanse moze to te "inne zrodla" z ktorych dowiadujesz sie ze ONA klamie, probuja was ze soba sklocic.

Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie znam osobiscie sytuacji tak jak kilka osob na tym forum, ale jak widze ze ktos mi mowi co innego a za plecami co innego to niech spi****** Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:19   

wiesz,ja tez mam kolezanke plotkare.kiedys pokluciłam sie z Agatą i ona sie pyta 'pokluciłas sie z agatą'?Ja mowie ze nie i uniknelam zlego.jak cos mi przyjdzie do glowy,napisze w tym poscie.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka, ja jej wcale nie obgaduje, nie mam zamiaru tego robić. Tylko wiem ze na tym forum są ludzie którzy potrafią pomóc. Zawsze jakaś rada się przyda. Wiem że ona tu wchodzi i że czyta moje posty ale to już dla mnie nie gra większej roli.. Chcę tylko porad i z góry dzięki za nadesłane Cool PZDR dla wszystkich formułowiczów Smile

Numer Gadu-Gadu
2902475
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 17:01   

Poprostu olej ją, lub spróbuj z nią na spokojnie porozmawiać Wink Najprostsze wyjścicie jest takie,żeby poprostu przestać sie jej zwierzać Wink
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Porozmawiaj z tą koleżanką i powiedz jej, ze nie chcesz, zeby rozpowiadała twoje tajemnice. Jeśli to nie podziała poprostu przestań mówić jej rzeczy których nie chciałabyś zeby się ktoś o nich dowiedził.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to chyba najprostrze wyjście z tego problemu.. I dzięki za rady.. tak zrobie Mr. Green pozdrówka dla wszystkich i jak jakieś jeszcze rady ro wiadomo- pisać. Będę wdzięęęczna Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uuu...Ida...jaka plotkara z Ciebie...nie no...chyba musisz iść do psycholożki ...bo przecież masz coś z deklem i do psychoLOGA się boisz iść,bo Cię pewnie wykorzysta seksualnie,a potem wywiezie za granicę i każe pracować w domu publicznym... XD Nyah!! Jak ja lubię sama z sobą dyskutować : P biggrin (Sorry,ale odwala mi biggrin)

Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:47 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Buhehe XD powiem tylko jedno-ciekawych rzeczy można się tu o sobie dowiedzieć XD

no,rzeczywiście,bardzo ciekawych.Oj,Ido,Ido.Co się z Tobą dzieje?/me załamuje ręce,jak meine nie liebe mutter : P

buhahaha! XD No,tak,ale przecież są gorsze osoby i bardziej pechowe... CHYBA XD XD !

(SORRY ZA TEN JEDEN WIELKI OFFTOP ,SPOWODOWANY PRZEZ IDDĘ I IDDĘ,ALE NIE MOGLYŚMY SI>Ę OPANOWAC!! XD)

Numer Gadu-Gadu
1868191
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pogadaj z tą koleżnką ,albo zerwij z nią przyjaźn poprostu;) Powiedz jej co o niej myślisz...I jeśli juz bedziecie gadać ze sobą to wspomnij o przyjaźni Moze zostaniecie best friend? ale najpierw daj jej do zrozumienie co od niej oczekujesz Neutral

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu