| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Dzień Kobiet i Kobietek =)
Autor Wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My dostalysmy ciulipanka(tulipanka) i porcelanowa lalke. Za to niezla byla akademia.Wystepy ale najlepszy byl pokaz mody i wystep takich dwoch "glupoli" co im czasami odbija.Synki przebierali sie w dziewczyny, i robili wybory miss. Mieli staniki wypchane wata, spodniczki, umalowani byli na git i udawali tam miss. Niezle jaja byly.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Malutka=] Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nom ja dostalam od Tatusia tulipanka=]
I od kolegow z klasy lizaczki (serduszka), a na osiedlu duzo buziaczkow i jedna rozyczke=]

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 14:39   

czym się różni tym, że dostaje pełno życzeń na gg i SMS'owych w szkole od kilku kolegów i widze panny szpanujące różami, których nasza klasa oczywiście nie dostała od panów, bo a jak
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a dlaczego trzeba liczyc na facetow? ja nie liczylam i dlatego jak juz mowilam kupilam sobie torebke a potem poszlam z kolezanka na 'pile'.....gdybym liczyla na wspanialomyslnosc swojego chlopaka to siedzilabym w domu przed tv a tak....Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 14:49   

Nie tyle, ze liczymy na nich, ale mogliby sie odwdzięczyć, ze zawsze jesteśmy dla nich takie wspaniałe i wogule, a nie, ze nas tylko wkur*** w ten dzień Confused bo nawet kultury od niektórych sę wymagać nie da
Po za tym mamusia oczywiscie znlazła gdzieś bombonierki z jej urodzin więc słodko było w ten dzień =)
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 08:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mamusie masz tez słodka =D
nie no prócz w skzole dostałam jeszcze tulipanka (jezu jak ja kocham kwiaty =] dzisiaj se jakis mały bukiecik kupie chyba =D) od kumpli z sesji (Dnd) a po 'wszystkie najlepszego' nastąpiło 'po inauguracji kapitalistycznego swięta przejdźmy do sesji' Wink heh

Numer Gadu-Gadu
2891618
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 13:08   

\hmmm... dla mnie ten dzien jest taki jak inny... tyle ze dostajemy prezenty. Od chłopaków z klasy dostalismy takei figurki porcelanowe misie słodkie Smile no i spiewali nam sto lat hehehe myslalam ze sie porycze ze śmiechu. No i od taty zyczonka i w muzycznej jeszcze chlopacy staneli an wysokosci zadania i skladali zyczenia na dodateg calowali w reke biggrin heh i to sie nazywa dzentelmenskosc (ale słowo)
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja jestem zawiedziona... od zawsze w moich klsach chłopacy kupowali "kobietą" a dziewczyny chłopaką Jednak w tym roku ta tradycja została przerwana ponieważ chłopacy w ostatniej chwili zżucili się i kupili nam po 2 zozole... nawet życzeń nie złożyli

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 13:55   

Ob bojow z klasy kazda laska dostala tulipana, cukierka i kinder bueno. Ja oczywiscie tez. Razz
Jak przyszlam do domu to czekal... inny prezent, tudziez ktos Razz Z innym prezentem biggrin Nom... bukiecik i lancuszek srebrny z wisiorkiem Wink
A od taty perfume.... tzn. on jeszcze nie wie jaki koszt bedzie (juz gdzies o tym pisalam) ;]
Powrót do góry
Kloe Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie ten dzień różni się tylko tym, że chłopaki kupują nam jakiś prezent (w tym roku były to stringi Mr. Green ) i tata też coś daje Wink .
A tak to normalny, zwykły dzionek Wink .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6478382
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Mar, 2005 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Dostałam od taty kwiatka. I tyle. Chłopcy z klasy nic nam nie dali. Gdyby chociaż zapomnieli. Ale oni NIE zapomnieli,zwyczajnie NIE CHCIELI nam nawet życzeń złożyć :/.
9 czy 10 marca po szkole chodzili chłopacy z 3 klasy i rozdawali dziewczynom batoniki Mr. Green .

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu