Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 13:39
Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do niej na domowy,lub wybrała się do niej osobiście. Może jednak miała wyłączoną komórkę? A szkoda kończyć przyjaźń na takiej bezsensowanej kłótni.
Mróweczka
napisałam jej wczoraj ze moze troche przegiełam, czemu nie odpisuje,że zalezało mi na tym spotkaniu i ze mam wrazenie ze ma mnie w du.... :(:(:( odpisałam że przeprasza ale naprwede nie mogła i nie napisała bo nie wiedziała jak mi to powiedziec!!! i znowu przeprasza i ze mnie nie ma w dupie!!! nie odpisałam jej na to nic!!!! dzisiaj w szkole było gorzej!!! byłam taka zła, że sie nie przywitałam!!! i miałam wrażenie ze to ona jest zła, ale nia ma powodu chyba!!! nie chce sie pierwsza odzywac chodz nie wytrzymam długo, wiem ze ona prawdeopodobnie tez nie napisze pierwsza!!! i co robic?? :(:(:( tym bardziej jestem zła ze robi wrazenie ze jeszcze ona jest zła :(:(:(
no własnie!!! co kiedy zalezy nam na rozmwoie, spotkaniu z najbliznasz przyjacióła, z osoba ktorej najbardziej ufamy i mowimy wszystko, a ta osoba nie przychodzi, poprostu!!! ( a wiedziała ze jest mi potrzebna ta rozmowa!!) co o tym myślec??
_________________ Życie jest zbyt ciężkie, aby przykładać do niego wagę!!! K@SiA :]:]:]
KoT Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 06:48
Witam.
Dowiedzieć sie co owej koleżance/bliskiej osobie wypadło - bo coś musiało.
Pozdrawiam
dLA MNIE przyjaźń jest wazniejsza od miłości, jeśli spotkamy prawdziwa, rzyczliwa nam przyjaciółke, czy przyjaciela, to wtedy jestesmy pewni że mamy na kogo liczyć, tzn chodiz mi o to ze dla mnie za wyjatkiem rodziny przyjaźń jest wszystkim!!! Zrobilabym bardzo wiele dla swojego przyjaciela, ale niestety zadko sie zdarza że działą to w oie strony
A dla was?? czym jest przyjaźń??
_________________ Życie jest zbyt ciężkie, aby przykładać do niego wagę!!! K@SiA :]:]:]
mam dwie prawdziwe przyjaciółki i 3 przyjaciół...teraz już chyba 2... jeden z nich jak ma jakieś "awki" to mi gada, że go wkur... i tak jest cały czas... :/ a przyjaźń jak dla mnie to bezgraniczne zaufanie, pomoc w najcięższych sytuacjach.
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 09:23 Re: Czym dla Was jest przyjaźń???
Wiesz ostatnio zawiodłam sie na mojej koleżance uwazałam ja za przyjaciółke no niestety sie pomyliłam bo ona poszłka sobie do innych klezanek ale kiedy ja odzuciły to i tak mwruciła do mnie i wiem ze jezeli sa dwie najleprze przyjaciółki i jesz\cze jedna sie doczepi to niema przyjazni pozdrawiam i papasie
_________________ Siemka!Jestem tu nowa, nie zabijcie mnie za popełnianie blenduff=]Pozdrawiam:-)