| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Czym dla Was jest przyjaźń???
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do niej na domowy,lub wybrała się do niej osobiście. Może jednak miała wyłączoną komórkę? A szkoda kończyć przyjaźń na takiej bezsensowanej kłótni.
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 14:06   

napisałam jej wczoraj ze moze troche przegiełam, czemu nie odpisuje,że zalezało mi na tym spotkaniu i ze mam wrazenie ze ma mnie w du.... :(:(:( odpisałam że przeprasza ale naprwede nie mogła i nie napisała bo nie wiedziała jak mi to powiedziec!!! i znowu przeprasza i ze mnie nie ma w dupie!!! nie odpisałam jej na to nic!!!! dzisiaj w szkole było gorzej!!! byłam taka zła, że sie nie przywitałam!!! i miałam wrażenie ze to ona jest zła, ale nia ma powodu chyba!!! nie chce sie pierwsza odzywac chodz nie wytrzymam długo, wiem ze ona prawdeopodobnie tez nie napisze pierwsza!!! i co robic?? :(:(:( tym bardziej jestem zła ze robi wrazenie ze jeszcze ona jest zła :(:(:(
Powrót do góry
niunia2609 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no własnie!!! co kiedy zalezy nam na rozmwoie, spotkaniu z najbliznasz przyjacióła, z osoba ktorej najbardziej ufamy i mowimy wszystko, a ta osoba nie przychodzi, poprostu!!! ( a wiedziała ze jest mi potrzebna ta rozmowa!!) co o tym myślec??

Numer Gadu-Gadu
1857265
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 06:48   

Witam.
Dowiedzieć sie co owej koleżance/bliskiej osobie wypadło - bo coś musiało.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
niunia2609 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 19 Sty, 2005 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dLA MNIE przyjaźń jest wazniejsza od miłości, jeśli spotkamy prawdziwa, rzyczliwa nam przyjaciółke, czy przyjaciela, to wtedy jestesmy pewni że mamy na kogo liczyć, tzn chodiz mi o to ze dla mnie za wyjatkiem rodziny przyjaźń jest wszystkim!!! Zrobilabym bardzo wiele dla swojego przyjaciela, ale niestety zadko sie zdarza że działą to w oie strony Sad
A dla was?? czym jest przyjaźń??

Numer Gadu-Gadu
1857265
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mysle podobnie jak ty!!! i zeczywiscie spotkac prawdziwego przyjaciela to w dzisiejszych czasach zadkość!!! chodz niektorzy maja a go nie widza!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak sobie pomyslałam że może przeczytałabyś regulamin zanim cos napiszesz na forum hehe ... Laughing Rolling Eyes

Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:55   

Nie odnawiajcie starych tematów,bo robi się chaos...
Powrót do góry
ZmoRa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam dwie prawdziwe przyjaciółki i 3 przyjaciół...teraz już chyba 2... jeden z nich jak ma jakieś "awki" to mi gada, że go wkur... i tak jest cały czas... :/ a przyjaźń jak dla mnie to bezgraniczne zaufanie, pomoc w najcięższych sytuacjach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dumelek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 09:23   Re: Czym dla Was jest przyjaźń??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz ostatnio zawiodłam sie na mojej koleżance uwazałam ja za przyjaciółke no niestety sie pomyliłam bo ona poszłka sobie do innych klezanek ale kiedy ja odzuciły to i tak mwruciła do mnie i wiem ze jezeli sa dwie najleprze przyjaciółki i jesz\cze jedna sie doczepi to niema przyjazni pozdrawiam i papasie

Numer Gadu-Gadu
6257766
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu