| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Jeszcze jeden powazny (?) problem...
Autor Wiadomość
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gadalas nie posluchala to znaczy ze jest jej z nim dobrze wiec nie wiem wogole po co z igly widly robicie
Jakby cos jej nie pasilo to by go zostawila i juz
A co do drugiej osoby to nie znam osoby ktorej jak cos sie robi to ona sie usmiecha bo to jest ponizej honoru i godnosci Razz

A moze akurat im sie dobrze uklada tylko ktos zazdrosny puszcza plotki czy cos i tyle

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm...jej chlopak przeszedl juz samego siebie...Spotkalam sie dzis z kolezanka X i tak na nia patrze i cos mi nie pasi...dziewczyna ma luk brwiowy rozpi****ony. Jask do tego doszlo...Nom [jak sie dowiedzialam od kolezanek] bila sie w piwnicy z chlopakiem [oczywiscie na zarty] i dostala taka gabka i odbila jej sie glowa od sciany...ma piekne fioletowo oko i rozwalony luk brwiowy....
Probowalam dzis z nia gadac ale powiedziala zeby sie nie wcinala...gadalam tez z jej przyjaciolka ze niedlugo Y ja zabije ale tamta powiedziala ze ta sa tylko zarty...ladne mi zarty...
Jak mam sie nie wcinac jak mi zalezy zeby jej nie wykorzystal?Moze rzeczywiscie sie nie wcinac?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:00   

Matko co za idiota, może z nim pogadaj, gdyby facet się ze mną tak bil na żarty to ja bym prędzej mu coś zrobiła (oczywiście w odwdzięce) przecież to się nazywa sadyzm, a po za tym to od kiedy zabawy damsko-męski odbywają się w piwny. Ja bym radziła Ci pogadać z nim, albo jego znajomymi, a koleżanką wstrząsnąć jakimś filmem czy przykładem, bo to chyba najlepszy sposób-terapia wstrząsowa
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
a po za tym to od kiedy zabawy damsko-męski odbywają się w piwny. J

W piwnicy zawsze siedza wszyscu bo oni tam maja lawke, swiatlo itp...I tam siedzieli bo na dworku zimno.

A z ta terapia wstrzasowa to moze i racja tylko musze jakis film poszukac...hmm...cos sie wymysli.Jak znacie jakis film to oczywiscie powiedzcie...To chyba najlepsza metoda. Obejrzy ten film ona i te wszystkie jej pierd******e przyjacioleczki, i mam nadzieje ze to pomoze Razz A nawiasem mowiac sama na taki pomysl bym nie wpadla Mr. Green
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:24   

Kiedyś na TVN lecial taki film, co laska bylą zawsze taka z boku i zaczęła chodzić ze "szkolnym gwiazdorem", który ją bił, miała pełno siniaków i tak dalej... jak chciała odejść po tym jak ją usilnie namówila przyjaciółka on ją zabił, tylko nie pamietam jak się nazywał film,a le ja proponuje dział "prawdziwe historie"

Wstrząs pomoaga chyba najlepiej
Powrót do góry
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli ni chce Cie sluchac to chyba nic wiecej nie mozesz zrobic.... potem sama sie przekona
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu