gadalas nie posluchala to znaczy ze jest jej z nim dobrze wiec nie wiem wogole po co z igly widly robicie
Jakby cos jej nie pasilo to by go zostawila i juz
A co do drugiej osoby to nie znam osoby ktorej jak cos sie robi to ona sie usmiecha bo to jest ponizej honoru i godnosci
A moze akurat im sie dobrze uklada tylko ktos zazdrosny puszcza plotki czy cos i tyle
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Hmmm...jej chlopak przeszedl juz samego siebie...Spotkalam sie dzis z kolezanka X i tak na nia patrze i cos mi nie pasi...dziewczyna ma luk brwiowy rozpi****ony. Jask do tego doszlo...Nom [jak sie dowiedzialam od kolezanek] bila sie w piwnicy z chlopakiem [oczywiscie na zarty] i dostala taka gabka i odbila jej sie glowa od sciany...ma piekne fioletowo oko i rozwalony luk brwiowy....
Probowalam dzis z nia gadac ale powiedziala zeby sie nie wcinala...gadalam tez z jej przyjaciolka ze niedlugo Y ja zabije ale tamta powiedziala ze ta sa tylko zarty...ladne mi zarty...
Jak mam sie nie wcinac jak mi zalezy zeby jej nie wykorzystal?Moze rzeczywiscie sie nie wcinac?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:00
Matko co za idiota, może z nim pogadaj, gdyby facet się ze mną tak bil na żarty to ja bym prędzej mu coś zrobiła (oczywiście w odwdzięce) przecież to się nazywa sadyzm, a po za tym to od kiedy zabawy damsko-męski odbywają się w piwny. Ja bym radziła Ci pogadać z nim, albo jego znajomymi, a koleżanką wstrząsnąć jakimś filmem czy przykładem, bo to chyba najlepszy sposób-terapia wstrząsowa
a po za tym to od kiedy zabawy damsko-męski odbywają się w piwny. J
W piwnicy zawsze siedza wszyscu bo oni tam maja lawke, swiatlo itp...I tam siedzieli bo na dworku zimno.
A z ta terapia wstrzasowa to moze i racja tylko musze jakis film poszukac...hmm...cos sie wymysli.Jak znacie jakis film to oczywiscie powiedzcie...To chyba najlepsza metoda. Obejrzy ten film ona i te wszystkie jej pierd******e przyjacioleczki, i mam nadzieje ze to pomoze A nawiasem mowiac sama na taki pomysl bym nie wpadla
Pozdrawiam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:24
Kiedyś na TVN lecial taki film, co laska bylą zawsze taka z boku i zaczęła chodzić ze "szkolnym gwiazdorem", który ją bił, miała pełno siniaków i tak dalej... jak chciała odejść po tym jak ją usilnie namówila przyjaciółka on ją zabił, tylko nie pamietam jak się nazywał film,a le ja proponuje dział "prawdziwe historie"