| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
CZY TO PRZYJAŹŃ TYLKO Z MOJEJ STRONY?? :(:(
Autor Wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 23:38   CZY TO PRZYJAŹŃ TYLKO Z MOJEJ STRONY?? :(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może sie bede powtarzała, moze ktos mi zarzuci że juz taki temat był, ale jednak to napisze!!
Chodze do klasy z pewna dziewczyną!! Lubimy sie, ona mi mowi rózne tajemnice (o kotrych wiem tylko ja(no i siostra)) a ja jej, obydwie wiemy że pozostanie to tylko miedzy nami!! Chodzimy razem z nasza paczka na piwo, lubimy sie smiac i rozmaiwać, tylko martwi mnie to że ona nie zawsze ma dla mnie czas, czasem mam wymowki, nie pisze sms tak sama od siebie!!! (tłumaczyła mi że pisze wtedy kiedy musi) ale martwi mnie to!! ja ja uwazam za przyjaciółke, zrobiłabym dla niej bardzo duzoi ona pewnie dla mnie tez gdybym ja poprosiła ale boje sie ze moze ona mnie nie uwaza za przyjaciółke tak jakja ja SadSadSad Nie wiem co wy o tym myslicie czy to przyjaźń?? wiem ze nie znacie naszej sytuacji od środka, ale czy z tego opowiadania mozecie wywnioskowac cos??
czekam na wasze odpowiedzi SadSad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 09:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc tak ja nie zman was i wg. mnie powinnaś siez nią spotkac i szczeże pogadać np. w kawiarni! Wytłumacz jej czago oczekujesz od niej -jeśli jej sie to podoba jesteście razem jeśli nie to niech spada!
Przecież przyjaciólki są zawsze razem są szczere i OK! I co najwazniejsze mają zawsze dla siebie czas! Odpisują nawet na drobne SMSKI ! A z tego co piszesz ona tak nie robi:/
Zdaje sięze to nie jest prawdziwa przyjań...Owszem może zdradzacie sobie tajemnice ,ale toc co? Uwazaj bo jeśli jeszcze jedna osoba stanęła między wami ona moze jej to powiedzieć...
Muszi ją koniecznie zapytać o co jej chodzi! A moze to tylko mama jej czegoś zabrania,a ona nie chce ci powiedzieć? Lepiej zapytaj ja o to! To ważne!!

Pozdrawiam Love

Numer Gadu-Gadu
7060479
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeee przeciez nie trzeba odpisywac na kazde drobne sms'ki
nie mozna miec ZAWSZE czasu
czasami cos wypada, czasami nie mozna
po nicku widze masz 19 lat chyba, moze ma jakąś pracę na boku której musi się poświecac
czy szkoła
moze tez byc tak ze po prostu nie stac jej na ciągłe odpisywanie na sms-y i takie tam
a moze to tylko z Twojej strony jest przyjazn? a z jej kolezenstwo
a co do poprzedniczki
dlaczego od razu ma spadac? przecież samo w sobie jest piekne miec dobrą znajomą
przyjaźń nie jest 'od razu' przyjaźń musi się rozwinąc

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dumelek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja myśle że potrzebujecie troszke przerwy w waszej przyjazni bo sama juz sie otym przekonałam

Numer Gadu-Gadu
6257766
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee, dziewczęta, jak zawsze demonizujecie :]

Ja spotykam się z kumplami raz w tygodniu, czasem nawet nie, a każdy by za drugiego życie oddał, wiem to. Weszłaś w taki wiek, że człowiek zwyczajnie MOŻE nie mieć czasu, jak CHOCIAŻBY przygotowuje się do matury (albo studiuje, nie wiem jak w waszym przypadku).

Wrzuć na luz, gdyby moja dama tak się przejmowała za każdym razem gdy nie odpisze na sms...byłbym pewno sam...

Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...

Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4582356
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[wyedytowane przez nidhogg - nie mam do powiedzenia nic w temacie przyjazni]

It`s not that gold

Ostatnio zmieniony przez nidhogg dnia Nie 15 Maj, 2005 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no jak na moje to ni ma sie czym przejmowac! mozhe poprostu ni ma czasu na odp na esy aj roznie to mozhe byc:) skoro widzisz jakies niepokojace oznaki ze cos jest z nia nie tak to poprostu powiedz jej to ale z tego co piszesz to wydaje mi sie ze jest wszystko ok:)

Mia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rolling Eyes oh...taki problem mieć jest ludzką rzeczą ale te kłopoty się same nie rozwiążą. Trzeba pomyśleć... Wink porozmawiaj z nią, wytłumaczcie sobie pewne sprawy...może jej chodzi o coś innego...? Wink a może właśnie już nie chce sięz Tobą przyjaźnić. Poradze Ci-nie powierzaj jej sekretów jeśli nie masz do niej zaufania. A jak ona te sekrety WYDA ? To oto już się musisz martwić sama... Wink życzę powodzenia Razz
Powrót do góry
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale nie wszyscy chyba dokładnie przeczytali i nie rozumieja w czym problem!!
ufam jej bardzo i wiem ze moge jej wszystko powiedziec, wiec to nie jst problem!! dobrze sie dogadujemy, lubimy rozmawiać, pic razem piwo, wygłipac sie i wszystko to co lubia robisz razem dziewczyny!! no moze nie chodzimy razemna zakupy!!! ale moj problem polega na tym że nie zawsze ona ma czas, tylko nie wiem czy tylko dla mnie czy ogolnie!! martwi mnie to bo jakbym chciała z nia gdzies isc czy jechac to ona nie moze!! o to mi chodzi!! i boje sie ze ja nie jestem dla niej przyjaciółka!! SadSadSad
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, jeżeli to wygląda tak jak opisujesz, to najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu usiąść gdzieś i szczerze, szczerze...

Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...

Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4582356
Odpowiedz do tematu