| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Kotek...czemu go nie ma ?
Autor Wiadomość
Mia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:25   Kotek...czemu go nie ma ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad w tym tygodniu zaginął mój kotek. Nazywa się Loui. Jest takim puszystym rudym kotkiem. Może ktoś goukradł jak był na podwórku. Nigdzie go nie ma. Jakby go ktoś widział... na terenia Katowic. Miał taką różową obróżkę z adresem domu. W obróżce był mały cekin. Kotek ma puszysty ogonek i okrągłe oczka. Jak nadarzy się okazja to pokaże zdjęcia. Co mam robić by go odnaleźć...? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad tak baaardzo go kocham...Mój kochany Loui !!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:38   

Wspolczuje,tez kiedys zginal mi kot.Porozwieszaj na miescie plakaty ze zdjeciami kotka i numerem Twojego telefonu.Nie zapomnij wspomniec o nagrodzie dla znalazcy Wink .Zycze powodzenia w szukaniu kotka.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:21   

może go poprostu poszukasz? w internecie sie nie znajdzie...
Powrót do góry
Ari Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

twoj kotek sie odnajdzie, nie martw sie... Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5130380
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh.. nie martw sie ale chyba powinnas go poszuakac. Ja mieskam blisko katowic ale tu chyba by nie zaszedl.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie go nie ma, ale moge sie zalozyc ze napewno nie siedzi w kafejce internetowej wiec nie znajzie tutaj ogloszenia ze jest poszukowany

Ari: Technika posunela sie na tyle do przodu. ze wymyslono takie cos jak edycja postow

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 17:26   

No wiec... <sprawdza wszystkie katy> tu go nie ma no chyba na drugi koniec Polski by nie zawedrował ... mi kiedys uciekla kotka ale niestetyn juz jej nie znalazlam.. jakies 2 lata temu czy rok uciekla druga i sie znalazla Smile teraz spi sobie na monitorku biggrin porozwieszałam ogloszenia. Ty tez tak zrob. Dobrym sposobem jest napisanie na kartce dopisek "Płacze dziecko" jezeli ktos wtedy znajdzie to wiesz napewno zaluje i odda.
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 17:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli przeszukałaś już wszystko to radzę ci poprostu czekać. Większość kotów z na drogę do domu. Może wróci...

Ps. Już wiem skąd się wzięło imię twego kota i twój nick (też czytam te książki Wink)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Współczuję Crying or Very sad Też jeszcze do niedawna miałam rudego kotka o imieniu Kubuś. W nocy ze środy na czwartek zadusiły go psy, które najprawdopodobniej są mieszańcami z wilkami. Niedawno pojawiły się na moim osiedlu i dzisiaj w nocy zagryzły chyba jeszcze małego pieska. Mój tato zauważył, że tych mieszańców bąją się także inne duże psy, bo na ich widok gwałtownie przestają szczekać i schodzą im z drogi.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Ari Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

są zwierzęta bez skrupułów. Takich trzeba unikać. Współczucia Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5130380
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
może go poprostu poszukasz? w internecie sie nie znajdzie...

Zgadzam sie w zupelnosci z Kradziejka...Powinnas go poszukac...tu go na 100% nie ma...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 26 Mar, 2005 10:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Również jest mi przykro z powodu zaginięcia Twojego kotka...Wiem jaki to ból...Najlepiej będzie jak napiszesz ogłoszenie w spraiwe zaginięcia Twojego kotka Wink I porozwieszasz w okolicach twego zamieszkania....
Podam Ci przykładowe ogłoszenie, które możesz napisać :
" 12 lutego w okolicy parku Łazienkowskiego zaginął jamnik krótkowłosy. Ma krótką sierść koloru rudego. Na lewej tylnej łapie podłużna blizna.Pies jest w trakcie leczenia. Na znalazcę czeka nagroda. Telefon... "

Data: To wiadomość dla tych, którzy w tym czasie przebywali we wskazanym miejscu.
Miejsce zaginięcia: Być może pies jest ciągle w pobliżu Wink
Wygląd psa: Jest niezbędny, aby go znaleźć.
Blizna - to szczegół odróżniający psa.
Pies jest leczony. To ważne ! Jeśli nie otrzyma potrzebnych leków, jego stan może się pogorszyć. Taką informację podaje się, aby zniechęcić tych, którzy znaleźli psiaka i chętnie by go sobie zostawili, a nie oddawali właścicielowi.
Nagroda - Bardzo często obiecuje się ją, jeśli zaginie pies, kot, lub cenny przedmiot...
Numer Telefonu, ( lub adres meilowy) : Jest to niezbędna informacja, aby odbiorca mógł skontaktować się z ogłoszeniodawcą Wink

Podałam Ci oczywiście przykładowe ogłoszenie...
Możesz go też poszukać przez internet, ale są miejsze szanse...nie wszyscy mogą mieć internet...
Życzę powodzenia !
Odpowiedz nam czy Twój kotek się odnalazł Wink
Pozdraviam ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Mar, 2005 22:47   

Prosze bardzo a czy to nie sciema... bo masz nick Mia z pamietnika ksiezniczki i jeszcze swojego kotka nazwalas jak jej kotka? moze to tylko po to by sie tak jakby pochwalic? eee
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Mar, 2005 23:43   

A teraz z kolei mi zginal kot.siodmy dzien go nie ma:(Cholera...
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 15:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Krzysiu nie martw się znajdzie się!!
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi