Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:25 Kotek...czemu go nie ma ?
w tym tygodniu zaginął mój kotek. Nazywa się Loui. Jest takim puszystym rudym kotkiem. Może ktoś goukradł jak był na podwórku. Nigdzie go nie ma. Jakby go ktoś widział... na terenia Katowic. Miał taką różową obróżkę z adresem domu. W obróżce był mały cekin. Kotek ma puszysty ogonek i okrągłe oczka. Jak nadarzy się okazja to pokaże zdjęcia. Co mam robić by go odnaleźć...? tak baaardzo go kocham...Mój kochany Loui !!!!
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 16:38
Wspolczuje,tez kiedys zginal mi kot.Porozwieszaj na miescie plakaty ze zdjeciami kotka i numerem Twojego telefonu.Nie zapomnij wspomniec o nagrodzie dla znalazcy .Zycze powodzenia w szukaniu kotka.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:21
może go poprostu poszukasz? w internecie sie nie znajdzie...
u mnie go nie ma, ale moge sie zalozyc ze napewno nie siedzi w kafejce internetowej wiec nie znajzie tutaj ogloszenia ze jest poszukowany
Ari: Technika posunela sie na tyle do przodu. ze wymyslono takie cos jak edycja postow
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 17:26
No wiec... <sprawdza wszystkie katy> tu go nie ma no chyba na drugi koniec Polski by nie zawedrował ... mi kiedys uciekla kotka ale niestetyn juz jej nie znalazlam.. jakies 2 lata temu czy rok uciekla druga i sie znalazla teraz spi sobie na monitorku porozwieszałam ogloszenia. Ty tez tak zrob. Dobrym sposobem jest napisanie na kartce dopisek "Płacze dziecko" jezeli ktos wtedy znajdzie to wiesz napewno zaluje i odda.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 19:09
Współczuję Też jeszcze do niedawna miałam rudego kotka o imieniu Kubuś. W nocy ze środy na czwartek zadusiły go psy, które najprawdopodobniej są mieszańcami z wilkami. Niedawno pojawiły się na moim osiedlu i dzisiaj w nocy zagryzły chyba jeszcze małego pieska. Mój tato zauważył, że tych mieszańców bąją się także inne duże psy, bo na ich widok gwałtownie przestają szczekać i schodzą im z drogi.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 10:23
Również jest mi przykro z powodu zaginięcia Twojego kotka...Wiem jaki to ból...Najlepiej będzie jak napiszesz ogłoszenie w spraiwe zaginięcia Twojego kotka I porozwieszasz w okolicach twego zamieszkania....
Podam Ci przykładowe ogłoszenie, które możesz napisać :
" 12 lutego w okolicy parku Łazienkowskiego zaginął jamnik krótkowłosy. Ma krótką sierść koloru rudego. Na lewej tylnej łapie podłużna blizna.Pies jest w trakcie leczenia. Na znalazcę czeka nagroda. Telefon... "
Data: To wiadomość dla tych, którzy w tym czasie przebywali we wskazanym miejscu.
Miejsce zaginięcia: Być może pies jest ciągle w pobliżu Wygląd psa: Jest niezbędny, aby go znaleźć.
Blizna - to szczegół odróżniający psa.
Pies jest leczony. To ważne ! Jeśli nie otrzyma potrzebnych leków, jego stan może się pogorszyć. Taką informację podaje się, aby zniechęcić tych, którzy znaleźli psiaka i chętnie by go sobie zostawili, a nie oddawali właścicielowi.
Nagroda - Bardzo często obiecuje się ją, jeśli zaginie pies, kot, lub cenny przedmiot...
Numer Telefonu, ( lub adres meilowy) : Jest to niezbędna informacja, aby odbiorca mógł skontaktować się z ogłoszeniodawcą
Podałam Ci oczywiście przykładowe ogłoszenie...
Możesz go też poszukać przez internet, ale są miejsze szanse...nie wszyscy mogą mieć internet...
Życzę powodzenia !
Odpowiedz nam czy Twój kotek się odnalazł
Pozdraviam ^^
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 22:47
Prosze bardzo a czy to nie sciema... bo masz nick Mia z pamietnika ksiezniczki i jeszcze swojego kotka nazwalas jak jej kotka? moze to tylko po to by sie tak jakby pochwalic? eee
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 23:43
A teraz z kolei mi zginal kot.siodmy dzien go nie ma:(Cholera...