A tez mam taka "kolezanke". Jak mnie niema to mnie obgaduje,a jak jestem to gra "kolezaneczke".
Ja bym taka ignorowala.A gdyby cie spytala dlaczego nie chcesz z nia gadac to odpowiedz jej "Tobie nic powiedziec nie mozna bo zaraz rozgadasz po klasie" i odejdz.Mysle ze to najlepsze wyjscie bo tej dziewczyny nie mozna nazwac "Kumpela".
wszyscy myslą że chodzi o Iddę! Ale przecież nie o nią chodzi! Ja ją kocham po bratersku i jak coś kiedyś na mnie powiedziała to dlatego że się zapomniała...
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
Jasne,Agata,jasne :PPPPP ja wiem,ze o mnie chodzi,nie musisz tego ukrywać ;D i wcale mnie nie kochasz po bratersku,bo nawet sygnała mi nie odpuścisz ;( xDDD Kto inny wchodzi na to forum,jest na tym forum ,czyta Twoje posty,Aguto,no kto?? : P (odpowiedź dla downów-JAAA ! )
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Ja nie nazwałabym jej przyjaciółką.-> to po pierwsze.
Po drugie-> jak piszesz, ze rozmowa nic nie pomaga, bo ona sie obraza, to znaczy, ze za przeproszeniem jest to tym osoby, która uwielbia skupiać na sobie uwagę całego świata i bawi sie ludzmi. Dlatego też uważam, że powinnaś zerwać z nią kontakty, ale to juz jest wyłącznie twoja decyzja..
Pozdrawiam.
też miałam ten problem że wszystkie moje sekrety były ujawniane przez jedną osobę i małam ten problem że na forum pisałam o bardzo bolesnych i trudnych dla mnie sprawach a ona to podawała dalej do mojej szkoły(klasy) lecz nie mogę się zbytnio rozgadywać bo ta osoba nadal tu jest choć nieuczestniczy w tej rozmowie i mam nadzieję że ona się sie domyśli że to o nią chodzi mimo że sprawa zagoiła się rok temu ale niestety pisanie o moich problemach się na rok skończyło musiałam opuścić forum bo wszystkie moje kompleksy i problemy wychodziły stąd do szkoły ale teraz powruciłam pod nowym nikiem i teraz raczej staram się odpisywać na problemy niż o problemach pisać ale jest tego jasna strona pozbyłam się kompleksówbo gdybym tego niezrobiłam to bym nie mogła wrócić teraz jeszcze trochę potrwa aż może napiszę tu o jakimkolwiek problemie. To jest trudne bo forum dużo pomagaale ja tobie bym radziła to samo opuścić forum na jakiś czas albo zmienić nik i wpisać się pod inne miasto.