| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
plotkara
Autor Wiadomość
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A tez mam taka "kolezanke". Confused Jak mnie niema to mnie obgaduje,a jak jestem to gra "kolezaneczke".
Ja bym taka ignorowala.A gdyby cie spytala dlaczego nie chcesz z nia gadac to odpowiedz jej "Tobie nic powiedziec nie mozna bo zaraz rozgadasz po klasie" i odejdz.Mysle ze to najlepsze wyjscie bo tej dziewczyny nie mozna nazwac "Kumpela".

Numer Gadu-Gadu
2064691
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszyscy myslą że chodzi o Iddę! Ale przecież nie o nią chodzi! Ja ją kocham po bratersku i jak coś kiedyś na mnie powiedziała to dlatego że się zapomniała... Smile

Numer Gadu-Gadu
2902475
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne,Agata,jasne :PPPPP ja wiem,ze o mnie chodzi,nie musisz tego ukrywać ;D i wcale mnie nie kochasz po bratersku,bo nawet sygnała mi nie odpuścisz ;( xDDD Kto inny wchodzi na to forum,jest na tym forum ,czyta Twoje posty,Aguto,no kto?? : P (odpowiedź dla downów-JAAA ! biggrin)

Numer Gadu-Gadu
1868191
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie nazwałabym jej przyjaciółką.-> to po pierwsze.
Po drugie-> jak piszesz, ze rozmowa nic nie pomaga, bo ona sie obraza, to znaczy, ze za przeproszeniem jest to tym osoby, która uwielbia skupiać na sobie uwagę całego świata i bawi sie ludzmi. Dlatego też uważam, że powinnaś zerwać z nią kontakty, ale to juz jest wyłącznie twoja decyzja..
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 27 Mar, 2005 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też miałam ten problem że wszystkie moje sekrety były ujawniane przez jedną osobę i małam ten problem że na forum pisałam o bardzo bolesnych i trudnych dla mnie sprawach a ona to podawała dalej do mojej szkoły(klasy) lecz nie mogę się zbytnio rozgadywać bo ta osoba nadal tu jest choć nieuczestniczy w tej rozmowie i mam nadzieję że ona się sie domyśli że to o nią chodzi mimo że sprawa zagoiła się rok temu ale niestety pisanie o moich problemach się na rok skończyło musiałam opuścić forum bo wszystkie moje kompleksy i problemy wychodziły stąd do szkoły ale teraz powruciłam pod nowym nikiem i teraz raczej staram się odpisywać na problemy niż o problemach pisać ale jest tego jasna strona pozbyłam się kompleksówbo gdybym tego niezrobiłam to bym nie mogła wrócić teraz jeszcze trochę potrwa aż może napiszę tu o jakimkolwiek problemie. To jest trudne bo forum dużo pomagaale ja tobie bym radziła to samo opuścić forum na jakiś czas albo zmienić nik i wpisać się pod inne miasto. Exclamation

Numer Gadu-Gadu
9142528
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 09:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

malina ale daj że spokuj z tym kolorem! Rolling Eyes
Porozmawiaj z nią Kenai Albo rub w baloona np- "Wiesz zakochałam se w tym i tym ale nikomu nie mów" Smile

Sztona

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oftpost:
nieprawda, kocham moją dunię, a jak czsem jest gorzej to potem znów jest lepiej!
Przyjaźń na ym polega: są lepsze i gorsze chwile Wink

Numer Gadu-Gadu
2902475
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu