Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:22 Co to ma znaczyc??
Spotkałam sie z tym chłopakiem.Było superrrrrr.Potem zaklikal do mnie na gg chciał esa na dobranoc i wogóle było cool Minął tydzień a on nie proponuje kolejnego spotkania powinnam ja mu to zaproponować
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:28
Jeśli chcesz się z nim spotkać to czemu nie ?
Zaproponuj spacer, spotkanie, wypad do kina bądź pizzeri
Powodzenia
Na twoim miejscu spytalabym sie, bo czy tylko chlopak moze zaproponowac spotkanie. Jesli bylo ci i jemu fajnie to sie z nim umów. Może on myśli ze tynie chcesz sie z nim umówić
Spotkaliśmy sie nie z jego incjatywy:on maił opis kto idzie na spacer i ja tak dla picu napisałam ze ja i stopniowo sie zgodził ...On nie pisze esów tylko chce żebym ja mu pisała
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:15
moze on poprostu chcial sie przejsc?
Moze niekoniecznie szukasz w tym ukrytego sensu ;]?
Ale jezeli Ci zalezy to proboj ;]
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:24
Zgodził sie stopniowo? Nie do konca rozumiem. Ale może poprostu poszedł z Tobą na ten spacer dlatego, ze nie miał z kim. Ale z drugiej strony gdyby nie chciał isc z Toba to poprostu by odmówił.
A jeszcze te eski... Róznie mozna to rozumiec. No wiesz, On chce zebyś to Ty mu pisała.. a On Ci nie pisze. Hm, jesli mu zaproponujesz drugie spotkanie, chłopak moze sie wystraszyc ze sie narzucasz.. bo dla Niego te spotkanie np. nic nie znaczyło a Ty to wziełas na powaznie. Ale przeciez z drugiej strony czeka na to i sie zgodzi.
zdaje mi sie ze on napewno jest ni śmiały i w szkole boi sie okazywac swoje uczucia;)
Mozesz do niego zadzwonić czy wysłać smsa porpopnując mu spotkanie gdześ np. w parku ! Ale lepiej nie rozmawaij z nim w szkole o spotkaniu waszym bo moze on sie wstydzi! Chłopcy tacy przeważnie są
ja mysle ze powinnas zaczac z nim gadac wyciagac go na spacerki itp jesli on ci sie podoba i milo spedziliscie razem czas to mozhe jesli nawet ty mu sie nie podobasz to zaczniesz i mozhe cos z tego wyjdzie... ale patrzxac na to z boq to nie mozhesz mu byc zupelnie obojetna, bo z byle kim nie poszedlby na spacer tylko zaczalby sie wykrecac ze to jush nie aktualne itp. wiec sadze ze masz szanse i nie odpuszczaj sobie tego tak odrazu tylko postaraj sie nawiazac z nim jak najlepszy kontakt;)pozdrawiam 3mam kciuki;)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 12:41
Nic na siłę. Nie rozkochasz go w sobie na siłę, możliwe, że traktuje Cię tylko jak dobrą znajomą, koleżankę. Chcesz się z nim spotkać? Super! Powiedz mu o tym. Nie można do końca życia czekać "bo on powinien zaproponować"...