| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co to ma znaczyc??
Autor Wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:22   Co to ma znaczyc?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spotkałam sie z tym chłopakiem.Było superrrrrr.Potem zaklikal do mnie na gg chciał esa na dobranoc i wogóle było cool Very Happy Minął tydzień a on nie proponuje kolejnego spotkania powinnam ja mu to zaproponować Question Question Question Question Question Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:28   

Jeśli chcesz się z nim spotkać to czemu nie ?
Zaproponuj spacer, spotkanie, wypad do kina bądź pizzeri Smile
Powodzenia Smile
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na twoim miejscu spytalabym sie, bo czy tylko chlopak moze zaproponowac spotkanie. Jesli bylo ci i jemu fajnie to sie z nim umów. Może on myśli ze tynie chcesz sie z nim umówić
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli nie prponuje spotkania to prawdopodobnie nie jest zainteresowany, lepiej mu sie nie narzucaj, jezeli bedzie mu zalezec to sie odezwie..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak ale esa na dobranoc chciał,delikatnie w budzie sie uśmiecha .... Może jest nieśmiały :/
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:48   

może niesmialy,a moze nie ma czasu po porstu..
weź ty cos zaproponuj a nie ciagle on Smile
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:10   

Tak, zaproponuj mu spotkanie. Moze on na to czeka.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gdyby byl niesmialy to tez pewnie nie zaproponowal by 1 spotkania, ne napisal by smsow itd.. wiec to chyba raczej nie to
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spotkaliśmy sie nie z jego incjatywy:on maił opis kto idzie na spacer i ja tak dla picu napisałam ze ja i stopniowo sie zgodził ...On nie pisze esów tylko chce żebym ja mu pisała Very Happy
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:15   

moze on poprostu chcial sie przejsc?
Moze niekoniecznie szukasz w tym ukrytego sensu ;]?
Ale jezeli Ci zalezy to proboj ;]
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgodził sie stopniowo? Nie do konca rozumiem. Ale może poprostu poszedł z Tobą na ten spacer dlatego, ze nie miał z kim. Ale z drugiej strony gdyby nie chciał isc z Toba to poprostu by odmówił.
A jeszcze te eski... Róznie mozna to rozumiec. No wiesz, On chce zebyś to Ty mu pisała.. a On Ci nie pisze. Hm, jesli mu zaproponujesz drugie spotkanie, chłopak moze sie wystraszyc ze sie narzucasz.. bo dla Niego te spotkanie np. nic nie znaczyło a Ty to wziełas na powaznie. Ale przeciez z drugiej strony czeka na to i sie zgodzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2005 07:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to on sie z toba spotkal bo ty chcialas, a nie ze mu sie podobasz, idaj se z nim lepiej spokoj
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zdaje mi sie ze on napewno jest ni śmiały i w szkole boi sie okazywac swoje uczucia;)
Mozesz do niego zadzwonić czy wysłać smsa porpopnując mu spotkanie gdześ np. w parku ! Ale lepiej nie rozmawaij z nim w szkole o spotkaniu waszym bo moze on sie wstydzi! Chłopcy tacy przeważnie są Neutral

Numer Gadu-Gadu
7060479
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mysle ze powinnas zaczac z nim gadac wyciagac go na spacerki itp jesli on ci sie podoba i milo spedziliscie razem czas to mozhe jesli nawet ty mu sie nie podobasz to zaczniesz i mozhe cos z tego wyjdzie... ale patrzxac na to z boq to nie mozhesz mu byc zupelnie obojetna, bo z byle kim nie poszedlby na spacer tylko zaczalby sie wykrecac ze to jush nie aktualne itp. wiec sadze ze masz szanse i nie odpuszczaj sobie tego tak odrazu tylko postaraj sie nawiazac z nim jak najlepszy kontakt;)pozdrawiam 3mam kciuki;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 12:41   

Nic na siłę. Neutral Nie rozkochasz go w sobie na siłę, możliwe, że traktuje Cię tylko jak dobrą znajomą, koleżankę. Chcesz się z nim spotkać? Super! Powiedz mu o tym. Nie można do końca życia czekać "bo on powinien zaproponować"...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu