| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
wstydliwosc, a chlopak
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 16:57   

No a co w tym takiego dziwnego? Jeśli dziewczyna byłaby na serio fajna i ładna no to jest gitara. No ale jakby mi nie odpowiadała to nie śmiałbym się tylko jakoś normalnie powiedział np. Sory, ale szukam innej dziewczyny, nie jesteś wcale brzydka czy coś tylko nie jesteś w moim guście, możęmy jednak zostać kolegami
Przejdź na dół
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hee no jestem ciekawa jak wy chlopcy reagujecie naprawde jesli przyczepi sie do was jakas natretna 'brzydula' ja bylam swiadkiem jak moja qmpela podeszla do chlopaka (byla w nim zakochana na zaboj)a on poprostu wysmial ja;/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w szkole byla taka panna (nazywali ja wieloryb) i umowila sie na necie z moim kolega.. jak do niego podeszla to zaczal uciekac a ona za nim.. lol.. niektorzy faceci serca nie maja
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 16:18   

to dla osób słuchających manaikalnie KarczoH'a - mówi Samanta w "miękko cicho i przytulnie" - "koleżanki przezywają mnie Rafał(...)w kościele ksiądz pokazuje mnie placem i straszy dzieci"
prawda jest cholernie paskudna i czasem mimo wszytsko lepiej sobie z niej zdawać sprawe...dlatego chociazby nie komentuje za wiele w dziale zdjęcia Sad ale dla załamanych księżniczek szukających księcia polecam film "Intermission"
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 12:50   

Noid napisał/a:
Przewaznie jest tak, ze wiecej jest tych, ktorzy tak mowia, a mniej co tak robia =]

Ono dokładnie. Neutral Na palcach jednej ręki policzę, kto z moich znajomych by nie uciekł, nie mówiąc o tym, ile twierdziłoby tak jak Aren.

Aren - no i właśnie to jest (dla mnie) dziwne. Widać, jesteś bardziej yym... wartościowy (? coś takiego) od innych. Wink
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu