No a co w tym takiego dziwnego? Jeśli dziewczyna byłaby na serio fajna i ładna no to jest gitara. No ale jakby mi nie odpowiadała to nie śmiałbym się tylko jakoś normalnie powiedział np. Sory, ale szukam innej dziewczyny, nie jesteś wcale brzydka czy coś tylko nie jesteś w moim guście, możęmy jednak zostać kolegami
hee no jestem ciekawa jak wy chlopcy reagujecie naprawde jesli przyczepi sie do was jakas natretna 'brzydula' ja bylam swiadkiem jak moja qmpela podeszla do chlopaka (byla w nim zakochana na zaboj)a on poprostu wysmial ja;/
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:29
u mnie w szkole byla taka panna (nazywali ja wieloryb) i umowila sie na necie z moim kolega.. jak do niego podeszla to zaczal uciekac a ona za nim.. lol.. niektorzy faceci serca nie maja
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 16:18
to dla osób słuchających manaikalnie KarczoH'a - mówi Samanta w "miękko cicho i przytulnie" - "koleżanki przezywają mnie Rafał(...)w kościele ksiądz pokazuje mnie placem i straszy dzieci"
prawda jest cholernie paskudna i czasem mimo wszytsko lepiej sobie z niej zdawać sprawe...dlatego chociazby nie komentuje za wiele w dziale zdjęcia ale dla załamanych księżniczek szukających księcia polecam film "Intermission"
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 12:50
Noid napisał/a:
Przewaznie jest tak, ze wiecej jest tych, ktorzy tak mowia, a mniej co tak robia =]
Ono dokładnie. Na palcach jednej ręki policzę, kto z moich znajomych by nie uciekł, nie mówiąc o tym, ile twierdziłoby tak jak Aren.
Aren - no i właśnie to jest (dla mnie) dziwne. Widać, jesteś bardziej yym... wartościowy (? coś takiego) od innych.