Nie.... Nie powinien wrocic. Co by to byla za kara? Nabroil wiec teraz niestety musi za to zaplacic, ma nauczke na nastepny raz. Nie zawsze da sie nabroic a potem spowrotem wejsc w laski...
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Weroniko menek obraził WSZYSTKICH użytkowników forum. To nie była kłótnia czy sprzeczne poglądy. Nemeia i deg to nie są jego rówieśnicy. Nawet dla nich nie okazał szacunku. Nie dostał bana. Nie jest zablokowany ale to na jedno wychodzi. Jeśli ludzie go tu nie chcą to nie wiem czy ma sens żeby się tu pokazywał. Poza tym nawet nie próbował przeprosić. Mało tego... Nie stać go było na to, żeby samemu o to spytać. Pyta nas za pośrednictwem Ciebie. Lubiłam go. Głosowałam na Nie.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.
To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat )
Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.
To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat )
Widzisz deg nie rozumiełeś gdzie nas tak nazywasz (bachorami) i tu teżsam nas tak nazywasz a co do Menka
Ja sama chciałam mu to powiedziećże nie ma po co skoro już odszedł to po co ma wracać?
żeby znowu nas obrazić?
Weroniko, deg nie nazwał nikogo bachorami. Poszukaj sobie tego tematu. Paweł jako nowy użytkownik napisał "dzieciaki". Komuś pomyliło się, że to deg napisał. Paweł później wyjaśnił, że to on pisał a nie deg. Ale to było słówo dzieciaki a nie bachory. I nie po to żeby kogoś obrazić. Tak się czasami przecież mówi...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
A ten temat na którym tak narozrabiał ten Menek jest jeszcze na forum, czy został skasowany? Możecie podać linka bo niektórzy są tu nowi... (np. ja).
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
No nie, kto wpada na takie głupkowate pomysły robienia ankiet czy ma toś odchodzić czy nie ?!
Głosuję nie ! Nie tylko przez to, że Deg i ToJa mnie przekonali (nawet nie musieli, bo myślałam podobnie, ale nie wiedziałam jak to napisać ), ale też dlatego, że od tej pory na każdą taką głupkowatą (przepraszam za wyrażenie) ankietę będę głosowała: NIE !!! Macie to jak w banku !