| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Menek

Czy menek ma wrócic
Tak
0%
 0%  [ 0 ]
Nie
91%
 91%  [ 11 ]
Nie wiem
8%
 8%  [ 1 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 17:26   Menek

Czy chcecie żeby menek wrócił sam chce wrócić ale nie wiem jak to przyj miecie więc prosze o oddanie głosów
Przejdź na dół
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem tu swiezy i niebiore udzialu w ankietach tego typu poniewaz niewiem co Menek zrobil i za co dostal bana Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie.... Nie powinien wrocic. Co by to byla za kara? Nabroil wiec teraz niestety musi za to zaplacic, ma nauczke na nastepny raz. Nie zawsze da sie nabroic a potem spowrotem wejsc w laski...

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weroniko menek obraził WSZYSTKICH użytkowników forum. To nie była kłótnia czy sprzeczne poglądy. Nemeia i deg to nie są jego rówieśnicy. Nawet dla nich nie okazał szacunku. Nie dostał bana. Nie jest zablokowany ale to na jedno wychodzi. Jeśli ludzie go tu nie chcą to nie wiem czy ma sens żeby się tu pokazywał. Poza tym nawet nie próbował przeprosić. Mało tego... Nie stać go było na to, żeby samemu o to spytać. Pyta nas za pośrednictwem Ciebie. Lubiłam go. Głosowałam na Nie.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.

To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat Smile )

Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 08 Sie, 2003 08:21   

deg napisał/a:
Ja też głosuję na nie, ale z innego powodu niż ToJa.
Uważam, że trzeba być męskim i ponosić konsekwencje swoich decyzji - jeśli zdecydował się na odejście - niech odejdzie i trzyma się tego konsekwentnie.

To, że obraził wszystkich nie przekreśla go jako człowieka - każdy czasami gada głupstwa. Mógł przeprosić i napisać, że rozumie w którym miejscu popełnił błąd. On jednak zdecydował się na bardziej tchórzliwą opcję - ucieczkę z hukiem. Jednak teraz i on i my powinniśmy uszanować decyzję. Kim bowiem okazałby się, gdyby wrócił? Rozkapryszonym bachorem? ( to prawie cytat Smile )
Widzisz deg nie rozumiełeś gdzie nas tak nazywasz (bachorami) i tu teżsam nas tak nazywasz a co do Menka
Ja sama chciałam mu to powiedziećże nie ma po co skoro już odszedł to po co ma wracać?
żeby znowu nas obrazić?
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Sie, 2003 10:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weroniko, deg nie nazwał nikogo bachorami. Poszukaj sobie tego tematu. Paweł jako nowy użytkownik napisał "dzieciaki". Komuś pomyliło się, że to deg napisał. Paweł później wyjaśnił, że to on pisał a nie deg. Ale to było słówo dzieciaki a nie bachory. I nie po to żeby kogoś obrazić. Tak się czasami przecież mówi...

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 08 Sie, 2003 10:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niech lepiej nie wraca, bo go kolejny raz zmeneluje...

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 14 Sie, 2003 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
Widzisz deg nie rozumiełeś gdzie nas tak nazywasz (bachorami) i tu teżsam nas tak nazywasz a co do Menka

Nigdy Was nie nazwałem bachorami. Pomyliłaś mnie z Menkiem. Ja tylko siebie nazwałem bachorem, a o Was pisałem:
Cytat:
Nikt tu nie jest bachrem.

Zresztą - zobacz sama:
http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1090&highlight=bachor

Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 14 Sie, 2003 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ten temat na którym tak narozrabiał ten Menek jest jeszcze na forum, czy został skasowany? Możecie podać linka bo niektórzy są tu nowi... (np. ja).

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie, kto wpada na takie głupkowate pomysły robienia ankiet czy ma toś odchodzić czy nie ?! Confused
Głosuję nie ! Nie tylko przez to, że Deg i ToJa mnie przekonali (nawet nie musieli, bo myślałam podobnie, ale nie wiedziałam jak to napisać Smile ), ale też dlatego, że od tej pory na każdą taką głupkowatą (przepraszam za wyrażenie) ankietę będę głosowała: NIE !!! Macie to jak w banku !Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam a kto to jest tak wlaściwie Man Confused ek???
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Menek to jeden z forumowiczów, moderator... Ale on obraził wszystkich forumowiczów i odszedł Confused ... No, a Wero chyba tęskni biggrin...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AHA ja uważam że jak obrazil wszystkich to nie powinien wracać. Przynajmniej ja tak uważam Smile
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 13:03   

Iśka napisał/a:
Menek to jeden z forumowiczów, moderator... Ale on obraził wszystkich forumowiczów i odszedł Confused ... No, a Wero chyba tęskni biggrin...

Stop on nie obraził wszyskich. Tylko część forumowiczów bo mnie nie obraziłAle on sam odszedł i po co odchodził tak to by nie było Nie tylko Tak
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu