Spotkałam sie z pewnym chłopakiem który bardz,bardzo mi sie podoba!!NA drugim naszym spotkaniu były nawet namiętne pocałunki:oops:Zawsze klikałam z nim na gg a teraz wogóle nie odpisuje!! Kiedys tłumaczył sie ze nie ma czasu??!! Co wy o tym sądzicie??uda sie??
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:29
Moze ktos mu sie włamał,albo ma szlaban a na gg siedzi mu np.ojciec bo mu sie włączylo,a moze ma inną,...Pogadaj z nim a bedziesz wiedziec na czym stoi.
lepiej jak pogadasz z nim tak prosto w oczy! Albo przez telefon ewentualnie....Ale ja nie wiem czy to to dobrze ze mówi że nie ma czasu...Jesli się już całowaliście to świadczy że jesteście takimi naprawe dobrymi przyjaciółmi...Ale jeśli on nie ma dla dziewczyny czasu to ja nie wiem czy pomiędzy Wami nie ma jeszcze kogoś:/
Nie znam go i nie wiem jaki jest. Musisz też liczyc sie z tym , ze stara ci jak najdelikatniej dać do zrozumienia że chce z tobą zerwac, ale moga tez byc takie powody jakie podali poprzednicy. Więc sprawę załatwi tylko rozmowa i spotkanie
Mia...
Wiesz co może poprostu podejdziesz i "przypadkiem" na niego wpadniesz. Szepniesz "możemy porozmawać?" I pójdziecie w odosobnione miejsce np: w zakamarku na sali gimnastycznej.
No, to najgorsze z rozwiazań ale spróbuj.
Sztona
[img] [/img]
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Co za ku*wa chu* złamany! Weź ty z nim zerwij od razu!! To się z Tobą całował, a w szkole to że niby Cie nie zna?! On Cię chcial wykorzystac i mu sie udalo! Najlepiej zrobisz jak w szkole przy wszystkich przypier*olisz mu z liścia w twarz i odejdziesz z uniesioną głową. Co za ... z niego!
Pozdro.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Czemu odrazu myślisz o najgorszym???Myśl POZYTYWNIE!!!!! Nastaw się POZYTYWNIE!!!!!
I ja myślę ze się umówi! Więc nie czekaj ani chwili dłużej, bież koma i wysyłaj SMSA!!!!!!!