| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Nie rozumiem NIC
Autor Wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:26   Nie rozumiem NIC Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spotkałam sie z pewnym chłopakiem który bardz,bardzo mi sie podoba!!NA drugim naszym spotkaniu były nawet namiętne pocałunki:oops:Zawsze klikałam z nim na gg a teraz wogóle nie odpisuje!! Kiedys tłumaczył sie ze nie ma czasu??!! Co wy o tym sądzicie??uda sie??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:29   

Moze ktos mu sie włamał,albo ma szlaban a na gg siedzi mu np.ojciec bo mu sie włączylo,a moze ma inną,...Pogadaj z nim a bedziesz wiedziec na czym stoi.
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lepiej jak pogadasz z nim tak prosto w oczy! Albo przez telefon ewentualnie....Ale ja nie wiem czy to to dobrze ze mówi że nie ma czasu...Jesli się już całowaliście to świadczy że jesteście takimi naprawe dobrymi przyjaciółmi...Ale jeśli on nie ma dla dziewczyny czasu to ja nie wiem czy pomiędzy Wami nie ma jeszcze kogoś:/

Numer Gadu-Gadu
7060479
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie się tobą znudził i znalazł kogoś innego
Zazwyczaj tak jest...

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie znam go i nie wiem jaki jest. Musisz też liczyc sie z tym , ze stara ci jak najdelikatniej dać do zrozumienia że chce z tobą zerwac, ale moga tez byc takie powody jakie podali poprzednicy. Więc sprawę załatwi tylko rozmowa i spotkanie Smile
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ale jak tu sie spotkać jak on sie nie odzywa do mnie ??!!Ale w szkole sie miło usmiecha i wogóle:/
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze troche glowa po prostu rusz.. jak go widzisz co dziennie w szkole nie mozesz podejsc, pogadac!?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie moge pogadać bo w szkole udajemy że sie nie znamy przed innymi Confused
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 07:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czemu tak? on tak chcial? jezeli tak to od razu skoncz z nim...
Powrót do góry
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 08:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mia...
Wiesz co może poprostu podejdziesz i "przypadkiem" na niego wpadniesz. Szepniesz "możemy porozmawać?" I pójdziecie w odosobnione miejsce np: w zakamarku na sali gimnastycznej.
No, to najgorsze z rozwiazań ale spróbuj.

Sztona
[img] [/img]

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 08:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co za ku*wa chu* złamany! Weź ty z nim zerwij od razu!! To się z Tobą całował, a w szkole to że niby Cie nie zna?! On Cię chcial wykorzystac i mu sie udalo! Najlepiej zrobisz jak w szkole przy wszystkich przypier*olisz mu z liścia w twarz i odejdziesz z uniesioną głową. Co za ... z niego!
Pozdro.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

razem tak chcieliśmy żeby nikt o nas nie wiedział.A moze wysle mu esa z propozycja spotkania co wy na to??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wślij mu smsa i spotkajcie się gdzieś w parku czy w kawiarni!! Tam na spokojnie będziecie mogli pogadać...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 10:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a jak nie bedzie chciał??!! to ja sie chyba udusze:(
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czemu odrazu myślisz o najgorszym???Myśl POZYTYWNIE!!!!! Nastaw się POZYTYWNIE!!!!!
I ja myślę ze się umówi! Więc nie czekaj ani chwili dłużej, bież koma i wysyłaj SMSA!!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu