Ja jednak wierze ze mi sie uda bo bardzo bardzo mi na tym zależy!! Nie gadamy przy qmplach bo tak chieliśmy OBOJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! to nie jego winna w całości;) tylko dziwi mnie ten jego brak czasu coprawda uzasadniony :/:/
Ma...
Pomyśl co to chłopak który się ciebie wstydzi?
Pogadaj z nim poważnie i spytaj się łagodnie co stoi za przeszkodą żebyście musieli rozmawiać przez gg lub chować się po kątach?
Chłopak który się ciebie wstydzi nie jest osobą którą na tobie zalezy..
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
no chyba że tak...
no to i tak i tak musisz spotkać się z nim w jakimś spokojnym miejscu i porozmawiać...
Spytaj się czy jest może ktoś trzeci..., bo wątpie żeby przez prwie cały tydzień nie miał dla ciebie czasu...
A do której klasy on chodzi? Być może boi się że jego koledzy cię z nim zobaczy i będą go wyśmiewać że spotyka się z "małolatą"? No cóż musisz porozmawiać z nim w cztery oczy.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
co za idiotyzm sie tak ukrywac! boze:/ wstydzicie sie siebie nawzajem czy jak? dla mnie by nigdy nie rpzyslzo do glowy zeby sie ukrywac! mam chlopaka i nam wcale nie rpzeszkadza, ze w skzole wiedza i co z tego, ze wiedza, mozemy wyukrzyczec na caly glos ze sie kochamy i niech inni zazdroszcza.
pozdro.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska