Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:50
ja wiem ze jest.. i jak widze ta reklame jednej idei i te jej paskudne cialo, zero kobiecosci, zero figury.. ble.. ma sylwetke jak facet..
no ale w jakims czasopismie (nie byl to fakt.. nie na 100 % ale to chyba byla gala albo na zywo.. ) byl plebiscyt ktory ona wygrala.. Miss Otylia.. wiem ze brzmi komicznie..
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:23
panienka_wierzba napisał/a:
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły?
(hahaha)
A pewnie :>
Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:28
Kinga napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły?
(hahaha)
A pewnie :>
Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią
Najlepiej zamieścić zdjęcie, wtedy dokładnie wiadomo o co lub o kogo chodzi.
No właśnie zboczeńcy, skońćzcie spekulować i dajcie dziewczynie zamieścić zdięcie. Wtedy wszysxtko będzie jasne, a pozatym to topick DLA CHŁOPCÓW, więc do jasnej ciasnej niewypytujcie nas czy spodobałbym się nam taki a taki chłopak !
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Wysoka (tak minimum ze 1,70m.), względnie szczupła (nie zapałka, nie puszysta ), co do karnacji, to jest mi to jakoś obojętne, nie mam tutaj określonego typu urody, włosy.... właściwie, to chyba wolę blond (inteligentny ), ale mogaby być brunetka tutaj "no problem". Nie może być lalkowata (w stylu Barbie ), tzn. żeby mnie biustem czasem nie udusiła . Nie kręcą mnie "giganty" (biust chociażby mam na myśli ) . Jeśli chodzi o figure (biust itp.) to taka no.... "średnia" - nie za duze, nie za małe... Długie nogi mile widziane .
Po twoim Avku natomiast widać że była by to zahartowana krasnolódka z burzom ródych warkoczy, bez zaorstu z bużym biustem i umięśnionymi ramionami
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:20
i tak ja w pratchettcie...da sie rozpoznać płeć krasnoluda tylko po dyskretnym włożeniu ręki w spodnie...ale co kto lubi :>
swoja droga ciekawy ideał yarpen...nie podałeś żadej cechu która by umożliwiła identyfikacje..teraz prawdopodobie wszstkie dziewczyny sie zidentyfikuja...bo zadna nie wierze ze: ...jest za gruba za chuda ma za duze cycki ze jest jak barbie ze ma super charakter ale nie wiadomo jaki bo nie okresliłeś włosy tez każe poza rudymi no i jak jest blondynka to nie odmówi sobie tego że ejst inteligentna..: uniwersalny chłop wszystkie mu sie podobaja