| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Dla Chłopców
Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:09   

nie znaju j-lo, nie łatwiej dac zdjęcie..i spytać?
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły?
(hahaha)

Numer Gadu-Gadu
2891618
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:41   

nasty_girl napisał/a:
wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno..

Otylia jest obleśna.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wiem ze jest.. i jak widze ta reklame jednej idei i te jej paskudne cialo, zero kobiecosci, zero figury.. ble.. ma sylwetke jak facet..

no ale w jakims czasopismie (nie byl to fakt.. nie na 100 % ale to chyba byla gala albo na zywo.. ) byl plebiscyt ktory ona wygrala.. Miss Otylia.. wiem ze brzmi komicznie..
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fe
mi sie Otylia jako kobieta nie podoba (logiczne zreszta chyba =P)
nie powinna wygrac Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja nie wiem wg jakich kryteriow zostala wybrana (i kim byly jej konkurentki.. to musialy byc potwory.. !)
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
(hahaha)

A pewnie :> biggrin

Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:28   

Kinga napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
(hahaha)

A pewnie :> biggrin

Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią

Najlepiej zamieścić zdjęcie, wtedy dokładnie wiadomo o co lub o kogo chodzi.
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie zboczeńcy, skońćzcie spekulować i dajcie dziewczynie zamieścić zdięcie. Wtedy wszysxtko będzie jasne, a pozatym to topick DLA CHŁOPCÓW, więc do jasnej ciasnej niewypytujcie nas czy spodobałbym się nam taki a taki chłopak !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc...:

Najważniejsza jest miłość i charakter, no ale:

Moja wymarzona kobieta (fizycznie):

Wysoka (tak minimum ze 1,70m.), względnie szczupła (nie zapałka, nie puszysta Wink ), co do karnacji, to jest mi to jakoś obojętne, nie mam tutaj określonego typu urody, włosy.... właściwie, to chyba wolę blond (inteligentny Wink ), ale mogaby być brunetka tutaj "no problem". Nie może być lalkowata (w stylu Barbie Wink ), tzn. żeby mnie biustem czasem nie udusiła Wink . Nie kręcą mnie "giganty" (biust chociażby mam na myśli Wink ) Wink . Jeśli chodzi o figure (biust itp.) to taka no.... "średnia" - nie za duze, nie za małe... Długie nogi mile widziane Wink .

No i to chyba tyle..... Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 08:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po twoim Avku natomiast widać że była by to zahartowana krasnolódka z burzom ródych warkoczy, bez zaorstu z bużym biustem i umięśnionymi ramionami Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:20   

i tak ja w pratchettcie...da sie rozpoznać płeć krasnoluda tylko po dyskretnym włożeniu ręki w spodnie...ale co kto lubi :>

swoja droga ciekawy ideał yarpen...nie podałeś żadej cechu która by umożliwiła identyfikacje..teraz prawdopodobie wszstkie dziewczyny sie zidentyfikuja...bo zadna nie wierze ze: ...jest za gruba za chuda ma za duze cycki ze jest jak barbie ze ma super charakter ale nie wiadomo jaki bo nie okresliłeś włosy tez każe poza rudymi no i jak jest blondynka to nie odmówi sobie tego że ejst inteligentna..: uniwersalny chłop wszystkie mu sie podobaja biggrin
Powrót do góry
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 11:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak!!!

Ale to dlatego, że naprawde podkreślam w znikomym stopniu kieruje się w miłości wyglądem....

Podkreśliłem tylko, że lubię wysokie dziewczyny....

A co do tych kobiet krasnoludzkich... Wink Ja mówię o moim ideale kobiety na realu, a nie w RPG, czy na Necie.... biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 15:25   

na necie spotykasz krasnoludki?
Powrót do góry
Strona 5 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu