| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Potrzebuje informacji
Autor Wiadomość
Blazej Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 13:38   Potrzebuje informacji Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uprawialismy z dziewczyna petting! i boimy sie ze doszlo przypadkiem do zaplodnienia! chodzi o to ze ja doszedlem i skonczylismy ubralismy sie! teraz nie pamietam czy umylem rece czy nie a nasienie moglo miec kontakt z moimi rekami! przez ponad godzine siedzielismy rozmawialismy! rece napewno wytarlem i raczej podczas tej godziny nasienie mogly byc wytarte w ubranie lozko itp! ale nie jestem pewien czy to jest jakas gwarancja! i boje sie bo po godzinie doprowadzalem dziewczyne do orgazmu palcami i nie wiem czy nie bylo na nich nasienia! POMOZCIE MI! to stalo sie 2 dni temu! napiszcie czy moglo dojsc do zaplodnienia ? i jak to mozna stwierdzic poza wizyta u ginekologa!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak moglo dojsc do zaplodnienia
jesli sladowe ilosci nasienia byly na palcach ... jesli dostały sie do pochwy ... Lub chociaz znajdowały sie (edit) w wejsciu do pochwy

jesli chcesz to mozesz zagadac na gg ... to pwoiem wsyztsko co i jak ...

numer masz w moim profilu

EDIT : Mozna stwierdzic to testem ciazowym ... ale najrzetelniejszy wynik jest podczas planowanego terminu miesiaczki

Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Sob 07 Maj, 2005 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 23:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boże jakie wy macie tematy . Szczerze KAŻDY lekarz ci powie że nie mogło ludzi jakby zapłodnienie było tak proste jak sostawienie odrobiny nasienia a pochwi podczas owulacji to sztuczne zapłodnienie ni było by tak trudne.
Ludzi plemniki traca ruchliwosc juz po 10 minutach na wolnym powietrzy a do zapłodnienia trzeba czegos o wiele wikszego niz śladowe ilosci a poza tym wytrysk determinuje kierunek ruchy plemników. Zamiast gadac o pierdołach to byscie poszli lepiej do pierwszej wiekszej biblioteki i poczytali podreczniki medyczne !! sznasa zapłodnienia przez takie cos jest jak 1 do 100 mln
PS Kinga mam nadzieję że to co pisalas wyżej to jest ironia bo szczerze ale to z łechtaczka to już ewidentne przegięcie

A moment of laxity spawns a lifetime of heresy

Gloria Exterminatus
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:23   

Holy Knight napisał/a:
Boże jakie wy macie tematy . Szczerze KAŻDY lekarz ci powie że nie mogło ludzi jakby zapłodnienie było tak proste jak sostawienie odrobiny nasienia a pochwi podczas owulacji to sztuczne zapłodnienie ni było by tak trudne.
Ludzi plemniki traca ruchliwosc juz po 10 minutach na wolnym powietrzy a do zapłodnienia trzeba czegos o wiele wikszego niz śladowe ilosci a poza tym wytrysk determinuje kierunek ruchy plemników. Zamiast gadac o pierdołach to byscie poszli lepiej do pierwszej wiekszej biblioteki i poczytali podreczniki medyczne !! sznasa zapłodnienia przez takie cos jest jak 1 do 100 mln
PS Kinga mam nadzieję że to co pisalas wyżej to jest ironia bo szczerze ale to z łechtaczka to już ewidentne przegięcie

Rozumiem Twoje oburzenie... ale w takim razie dlaczego w szkole uczą nas błędnych informacji? Bo tego już nie rozumiem... po co...
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 10:21   

bo to katechetki..one nie uznaja pettingu biggrin to wogule jakiś szatan
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Holy Knight napisał/a:

Nie mialam na mysli samej lechtaczki ... a raczej wejscie do pochwy ale dobra newermind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 11:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:
Holy Knight napisał/a:

Rozumiem Twoje oburzenie... ale w takim razie dlaczego w szkole uczą nas błędnych informacji? Bo tego już nie rozumiem... po co...

no wiesz ja tak bym sie nieugerowala tym czego ucza Was w szkole skoro wymieniaja tampony jako srodek antykoncepcyjny... juz ustalilismy ze bzdur Was ucza Smile

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:08   

nidhogg napisał/a:
HeyaH napisał/a:
Holy Knight napisał/a:

no wiesz ja tak bym sie nieugerowala tym czego ucza Was w szkole skoro wymieniaja tampony jako srodek antykoncepcyjny... juz ustalilismy ze bzdur Was ucza Smile

Nie... tampony to było w książce od biologii... a poza tym to kiedys byly jakies prelekcje (coś podobnego) cuda wianki i tam właśnie było o tym kiedy można, a kiedy nie można Razz

nyo ale neverminde biggrin
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja babka na uczy ze jedynym 100% sposobem antykoncepcji jest nieuprawianie sexu..
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 15:40   

to tez nie działa w 100% ... patrza co sie stało z św.Maryją czy Marią (o ja bluźnierca nie pamietam-naprawde : D)
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak.. zawsze dziewica a dziecko miala.. no w sumie.. jak by tak zaplodnic palcem a potem cesarskie ciecie i to jest chyba mozliwe..

coreczko wiesz ze tatus zrobil cie palcem?

<ściana>
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 22:12   

ściana buahauhuahaauh biggrin
no w sumie taka reakcja
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 11:02   

nasty_girl napisał/a:
coreczko wiesz ze tatus zrobil cie palcem?

Wiem mamusiu. Smile
Będziesz miała wnuka, który powstał dzięki desce od wc.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu