| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czemu mi to zrobił??
Autor Wiadomość
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 18:03   Czemu mi to zrobił?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower Ostatnio poklocilam si z moim chlopakiem. jeszcze sobote spedzilismy super wszystko bylo ok, bylismy szczesliwi. pozniej poklocilam sie z dobrym qmplem i poprosilam chlopka spotkanie, to byla juz niedziela. odpisak mi ze zawsze mozemy sie spotkac i takie tam! jednak jak przyzedł juz widzialam ze jest cos nie tak! pozniej dowiedzialam sie ze moja qmpela cos mu nagadala. powioedzial ze stracil do mnie zaufnie i ze nie wie czy jeszcze je kiedys odzyska. bylo mi bardzo przykro ze uwierzyl innej.... pwiezil rez ze mnie koch i ze u zalezy ale ze mylil sie co o mojej osoby! czy jest jeszcze jakas szansa na odzysknie jego zaufania...i tak ogolnie jego?? czy jest mozliwosc ze jeszcze kiedys bedzie tak samo jak bylo?? blagam pomozcie!!!!!!!!!!!! Flower

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może to banalne ... ale musisz z nim poprostu porzmawiać. wyjasnić że jeśli kumpela coś na ciebie nagadała neikonicznie jest to prawdziwe. itp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy warto walczyc o chlopaka ktory stracil do ciebie zaufanie tylko dlatego ze nagadala mu cos kolezanka. Jesli zalezalo by mu na tobie, to przyszedl by do ciebie i poprosil o wyjasnienia a nie uwierzyl 3 osobie.
Jesli jednak bardzo ci na nim zalerzy, to postaraj sie z nim porozmawiac. Tylko rozmowa gdzies was doprowadzi.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 27 Wrz, 2003 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może on poprostu Cie testuje...jak sie zachowasz w trudniejszych sytuacjach!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 02 Paź, 2003 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower Juz w pozadku! sam do mnie napisal na gg i poprosil o spotkanie. powedzial ze nie umie sie na mnie zloscic... ze mnie kocha i za jego uczyucie sie nie zmienilo!!! ciesze sie z tego powodu...ale lekka uraza ndal jest gdzies w glebi serca!!!! Flower

Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 02 Paź, 2003 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niemart się ja mnialam tak samo,
Dziewczyny inne zazdrosne są i gadają...
No ale ja osrazu jak coś się dowiedziałam,
że na mnie nagadały do niego itp. itd.
To oidrazu poszłam to sobie z nim wyjasnić i on uwierzył mi Smile
Więc najlepsza w tym wypadku będzie rozmowa! Very Happy

Powrót do góry
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower nio w sumie to sie wyjasnilo! juz jest wszystko ok, ale wczoraj dowiediłam sie od kolezanki co ja niby tam na niego nagadłam i wiecie co sie dowiedziałam?? ze powiedziałam ze jest ch...m i ze zaluje ze kiedykolwiek z nim bylam... bylo tam jezcze duzo innych dziwnych rzeczy o ktorych nie bede tu pisac... bo po prostu sa zbyt wulgarne. nie rozumiem dlaczego komus zalezalo na tym zeby to zepsuc?? po co ktos opowiadal takie rzeczy?? nie rozumiem... Flower

Magda

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po prostu z nim porozmawiaj i powiedz kilka słówek tej dziewczynie... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Paź, 2003 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm
nie wiem czy jest jeszcze szasa z reguly trudno jest odzywkac zaufanie chlopaka ktorego kiedys sie stracilo ale probuje moze sie uda ...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 22 Paź, 2003 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower ale qrcze juz jest ok... a nawet lepiej niz wczesniej!! Flower

Odpowiedz do tematu