| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wyjazd...
Autor Wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 15:28   Wyjazd... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiedziałam, że siegnę tu kiedyś po radę... ale stało się coś takiego, że muszę ...
Więc sie najzwyczajniej w świecie zakochałam ... W chłopaku 18 letnim (ale mniejsza z tym ile ma lat)... Już szło mi całkiem dobrze... Już poznawałam się z nim... miałam więcej odwagi... chciałam powiedzieć mu co do niego czuję...
A L E...
On WYJEŻDŻA na ROK do Niemiec... Nie będę go widziała przez cały ROK ! ROK ! I wszystko się chrzani Crying or Very sad ... Wszystko... I najgorsze jest to, że on nie może wracać na weekendy do naszego miasta... Musi tam siedzieć CAŁY, BITY ROK ! Crying or Very sad
I co teraz mam zrobić ? Czy jest jakiś sens, że powiem mu, że mi się podoba ? Co on zrobi ? Zacznie się ze mnie śmiać ? Crying or Very sad Czy powie, ze nie jedzie (heh, śmieszne... bo napewno tak nie powie Sad )
Proszę, powiedzcie co o tym sądzicie... mam mu powiedzieć, czy nie ma sensu ? ;( ;( ;(
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 17:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nic nie jest bez sensu, lepiej powiedz mu co do niego czujesz, zapewne wyjedzie jednak może i on czuje coś do ciebie i będzie starał się przyjeżdżać jak na jakiś czas... , może jednak nie, może wyjedzie i koniec...

Jednak zawsze warto powiedizeć komuś że coś się do neigo czuje (choć sama sie do tej rady nie stosuje i bardzo bardzo z tego powodu żałuje =() więc powiedz mu.. a śmiał się nie będzie jest już dojrzałym mężczyzną ma w końcu 18 lat...

Numer Gadu-Gadu
2891618
nutella Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję, że ten dojrzały mężczyzna ;-) naprawdę okaże się dojrzały (i to nie tylko biologicznie).
życzę uśmiechu i powodzenia.
:-)
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech... to nie takie proste... (same wiecie Sad ) On nie jest dojrzały... no może jest, ale okazyje to tylko czasami ... ale za to właśnie go kocham Crying or Very sad ... że nie jest takim sztywniakiem... nie obchodzi go, że ma już (bo zawsze myślałam, że to już Smile ) 18 lat. Znak wielu ludzi w jego wieku, którzy już planują, że pobiorą się z daną osobą ( Smile ) a on się tym nie przejmuje ... Co tu sużo opowiadać... A jeszcze lepsze jest to, że wyjeżdza już w sierpniu (a ja 20 sierpnia wyjeżdżam na wakacje) czyli zostało mi 10 dni... na odezwanie się do nieog Crying or Very sad
Aha, on napewno niczego do mnie nie czuje, bo nawet mnie nie zna Crying or Very sad
Powrót do góry
ona_16
Gość
PostWysłany: Sro 14 Lip, 2004 13:06   

pogadaj z nim jak najpredzej:) bylam w bardzo podobnej sytulacji... zaczelam gadac do chlopaka na gg ktory mi sie trioszke zaczal podobac w szkole! przez te rozmowy na gg chyba mu sie spodobalam:) pewnego wieczora przy naszej rozmowie na gg zeszlismy jakos na temat "dziewczyna chlopak" no i umowilismy sie i wogole... bylo fajnie:))) przezylam z nim suoper miesiac, ale w tym czasie on powiedzil mi ze wyjezdzad do angli i bedzie tu wracac co pol roku na 2 miechy;( wsumie to na ten nasz zwiazek chyba nie ma juz szans;( ale najwazniejsze jest to ze przezylam z nim wspaniale chwile i teraz dzwonimy do siebie i gadamy na gg! moze jeszcze kiedys...kiedys cos sie uda:))) dlatego zycze ci powodzenia i pogadaj z tym chlopakiem:) moze ty mu tez sie podobasz i on boji sie ci to powiedziec:))) buziuchna:*
Powrót do góry
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 14 Lip, 2004 18:36   :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz powiedzieć nie zaszkodzi,a bynajmiej lepsza prawda niż miłośc platoniczna
A zawsze jest internet typu E-maile i gg
do utrzymywania kontaktu Smile

Numer Gadu-Gadu
9297757
Odpowiedz do tematu