| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Czy mam mu powiedzieć ...
Autor Wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 10:21   Czy mam mu powiedzieć ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zakochałam się w przyjacielu z klasy (znam do od 3 kl. to jest mój rówieśnik) . Teraz gdy ja ide do szóstej on jest w Stanach Zjednoczonych (zobacze go dopiero pod koniec maja gdy wróci do Polski) ... mamy ze sobą kontakt jedynie przez gg i maile (jestem jedyną osobą z kl. która ma z nim kontakt) , ale nie wiem jak mu powiedzieć to że go kocham i chcę z min chodzić (boje się że mnie wyśmieje) . Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i nie chce tego stracić ale bardzo chciała bym coś więcej ...
Co mam zrobić ....

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 11:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli on mieszka w USA .... to daj sobie z nim spokoj ... Często z nim gadaj przez gg ... i powiedz mu ze Ci sie podoba:D . Jak cie wysmieje ... to nie jeszcze nie dojrzał ... do takich rzeczy biggrin
Powrót do góry
Czarodziejka001
Gość
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 20:31   Kochana!

Dziewczyno, on wyjeżdża i się z nim nie zobaczysz!!! To Twoja OSTATNIA szansa, by mu powiedzieć! Zrób to, pisanie o miłości na GG nie jest zbyt romantyczne... Słowem, śpiesz się, póki nie jest za późno!!!
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zobaczyć to ona się z nim zobaczy, przyszłego Maja, wg. mnie on już wyjechał (tak przynajmniej wynika z postu) więc możesz mu powiedzieć że ci sie podoba przez gg, a jak się spotkacie w Maju a ty wciaż będziesz coś do niego czuła to może coś z tego wyjdzie !

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 11:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

on już jest w tych Stanach Z. i chodzi już do szkoły ...
wszystkie piszecie że powinnam mu napisać ale właśnie nie wiem jak ułożyć zdanie ...
nie chce mu tego powiedzieć wprost ...
tak go kocham że nie moge spać !!! Sad tak za nim tęsknie (zdjęcia mi nie wystarczą)

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
OLUAK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 09:17   kochaniutka. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kochaniutka
jak jeszcze raz przyjedzie do Polski to czekaj na niego na lotnisku przytul go i powiedz ,że go kochasz i nie możesz bez niego żyć jeśli cie wysmieje to znaczy że jeszcze nie jest przygotowany na chdzenie z tobą .Masz 2 rozwiazania albo czekasz na niego na lonisku i mu mówisz ze go kochasz lub sie ODKOCHUJESZ.
Życze powodzenia
PAPAPA Love Love [/u][/i]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cóż z tym lotniskiem to jednak przesada !! Bo nie chce sobie zrobić siary przed jego rodziciami i siostrą !!

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale mam następny problem , bo wielkim zastanowieniu się zrozumiałam że tego ze USA nie KOCHAM (tylko byłam zauroczona) ale kocham mojego byłego ... ostatnio z nim gadałam i byłam tak rozcięczona (kolana mi drżały i cały czas wlepiałam w niego wzrok i nie mogła przestać !!) , myślałam że on sie na mnie obraził ale dzisiaj wyjawił mi że to była nieprawda !! I BARDZO SIE CIESZE !! kiedy poszedł byłam zrozpaczona !! nie wiem co mam zrobić .. jeśli zapytam go o chodzenie to on może mnie olać .. co mam zrobić !!??

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze za tydzien odkochasz sie .. od tego bylego ? Jeszcze nigdy nie slyszalam zeby dziewczyna pytala o chodzenie . . . ale spoko ;p . Gadaj z nim ... powiedz ze szkoda ze zerwaliscie ze sobą... no .. i jak rozmowa sie rozkreci . . .to moze spytaj go ? Albo daj mu jeszcze troche czasu ...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 10:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

okropność (niedawno mnie lubił teraz nienawidzi) mój były i jego koledzy chcą mnie pobić , nie wiem co zrobić czy mam tam pojechać czy jednak zostać w Poznaniu , powinnam pojechać bo musze pomóc wujkowi w opiekowaniu sie moim kuzynem (wuja pójdzie na ryba a "mały" nie może zostać sam bo jest za głupi) ... nie wiem ... pomóżcie mi ... mam pojechać czy zostać Question

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat Powiem ci jedno zakochaj się raz a pożadnie tak jak ja. Ja nie pytałam dominika o chodzenie sam mnie pocałował i to powiedział a poznaliśmy się 10 dni temu na obozie on ma 17 lat ja 10 i widzisz miłośc nie zna granic Kwiat

Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!

kicia1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
stokrotka
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 12:11   

kicia1994 - ty masz 10 lat a on 17 !!! ja bym uważała na tego chłopaka , on może chcieć za dużo ale to już twoja sprawa !!!

aska - pojedź tam i nie przejmuj sie tymi chłopakami (napewno chcą cie tylko zastraszyć [wiem o kogo ci chodziło w tym poście] i nic ci nie zrobią !!!) {pamiętaj że nikt nie ma prawa cie zastraszyć ani tym bardziej pobić , możesz zgłościć to na policje i jeśli chłopacy ukończyli 13lat zostaną ukarani} 3maj sie !!! :wink:
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aśka- a jaki oni w ogóle mają powód? O co poszło? Zgadzam się z poprzedniczką-oni chcą Cię tylko nastraszyć. Ja bym na Twoim miejscu pojechała. Ale zobaczysz, w końcu uznasz,ze tego byłego też nie kochasz, a kochasz zupełnie kogo innego...

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szczerze to nie wiem dokładnie o co poszło ... ale to było tak moja koleżanka znalazła sobie nowe kumpelki (poczółam cie odrzucona) i wysyłała mi SMSy że to co mi mówili chłopacy to była ściema (mówili że mnie lubią) że to wszystko nieprawda ... no więc ja wysłałam jej SMSa (nie wiem co dokładnie w nim pisało) "... JA Z CIENIASAMI SIE NIE ZADAJE ..." (to był sms do niej ! nie do chłopaków) , następnego dnia zadzwonił do mnie Przemek (jeden z NICH) i pytał sie co to miało znaczyć ... ale ja się rozłączyłam i namisałam SMSa "nie o to chodziło! to nie było o was a tym bardziej do was! spytajcie sie Pauliny co ona mi pisała!" (paulina to ta koleżanka która tera ma nowe kumpelki) później dostałam SMSa że mnie pobiją ... ale i tak nie kapuje dlaczego ...

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
stokrotka
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 12:38   

ten SMS to był bardzo głupi pomysł , myśle że zraziłaś ich pisząc CIENIASY , ale jeśli prubowałaś im wytłumaczyć to iż nie było to do nich ... to trudno , zrezygnuj z takiej przyjaźni i znajomości ... :?
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu