Wysłany: Pon 23 Sie, 2004 20:33 CZY MAM PRAWO SIE GNIEWAĆ??????
mam problem!!! zresztą jak wiekszośc tutaj!!! mam przyjaciułke przynajmniej taka jest dla mnie ale nie wiem czy ja dla niej tez!!! od poczatku wakacji nie odezwała sie do mnie!! raz zadzwoniła na samym poczatku!! cały czas ja do niej piessze i czekam aż sie odezwie!! przewaznie odpowiada, ale zawsze to ja pierwsza musze napisać czy zadzonic!!! nigdy nie naisała i nie zadzwoniła sama!!! kilka razy pisałam do iej zeby sie spotkać bo tesknie i wogole pogadać, to ona nigdy nie miaął czasu, albo remont albo chłopak!!! nie miała dla mnie czasu!!! boli mnie to bo to jest taka olewka!! chyba mam prawo sie na nia gniewac, przeciesz ja sie starałam a ona mnie kompletnie olewała!! za nie długo sie spotkamy w szkole!! i nie wiem jak sie zachowac!! czy dac jej do zrozumienia poprzez złośc i obraze ze zle zrobiłą, ze olała mnie!! pomuszcie!!! jak sie zachowac i co robic!!! piszczie na gg albo odpisujcie tutaj!!!
_________________ Życie jest zbyt ciężkie, aby przykładać do niego wagę!!! K@SiA :]:]:]
Hm . . . Masz prawo sie gniewac .. Ale nie ma po co . W szkole pogadajcie .. tam napewno bedzie miala czas . Jesli zrozumiesz ze ona jest ... nie taka :p to posuzkaj innej przyjazni
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 13:18
Pewnie,że masz prawo ale czy warto od razu przekreślać przyjaźń, bo ona w wakacje mało się do Ciebie odzywała? Przyjdź do niej, pogadaj wyjdźcie na dwór...Jeśli zależy Ci an przyjaźni musisz kombinować. Zapytaj się jej,czemu się nie odzywała itp. Nie musisz przecież wcale czekać do września.
Hm..no wiesz ja bym sie gniewała..ci zalezy a ona cie olewa..na siłe już odpisze albo zadzwoni , żeby ci nie bylo przykro ? żeby cie nie stracić? żebyś się głupio nie czuła..ale widać , że jej BARDZO ZALEŻY NA TEJ PRZYJAŹNI..szkoda gadać..nie staraj się tak , bo nie ma co..ja też się starałam i po co? Teraz już nie dam się .. i ona sama pierwsza do mnie leci...nie daj się...poprostu widać , że jesteś zabawką którą bierze z półki kiedy jej nudno...zobaczymy przleci pierwsza jak juz nie bedzie miała chłopaka..
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]