| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pamiętnik (lub dziennik - jak kto woli)
Autor Wiadomość
cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 21:43   Pamiętnik (lub dziennik - jak kto woli) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja od czasu do czasu piszę w takim specjalnym zeszycie (który możnaby było własnie nazwać pamiętnikiem) o rzeczach które szczególnie mnie martwią i jak już wreszcie to z siebie wyrzucę to nie muszę zaprzątać sobie tym głowy i przestaję myśleć o tym.Dla mnie to jest takie jakby wyładowanie sie i dlatego uważam że to nawet pożyteczne.

A co Wy sądzicie o pisaniu pamiętnika (w sensie takiego dziennika, w którym sie opisuje swoje dni, uczucia itp.)? Prowadzicie coś takiego?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja kiedys prowadziłam pamiętnik ale moja mama się do niego dorwała (i chyba nigdy jej tego nie zapomne) i miałam przez to spore problemy i kłotnie z mamą i się wkurzyłam i podarłam i wyrzuciłam mój pamiętnik...ale od niedawna zaczęła go znowu prowadzic i uwarzam ze to jest bardzo przydatne..kiedy się czyms matwisz lub masz doła mozesz to wszystko opisac i odrazu ci ulzy..przynajmniej ja tak mam.

Numer Gadu-Gadu
730730
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja pisałam pamiętnik, ale przestałam, bo w pewnym momencie nie wiedziec zemu moja starsza dorwała się do mojego pokoju i go sprzątała, i wszystkie papiurki (Wink) zeszyty zapisane albo coś czytała... i przeczytała wiele moich prywatnych spraw, które sobie zapisywałam gdzies na kartkachc zy coś, i miałam przez to spore problemy bo starsza zaczela mnie kontrolowac żebym przypadkiem sobie krzywdy (w sensie jakiegoś samobójstwa czy coś) nie zrobiła, wole pisać w internecie, na blogu, bądź gdzies na prywatnym "pamiętniku"...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja wole sie wyzalic przyjaciolce lub przyjacielowi i wtedy mi lzej na sercu Wink pamietnik nic nie doradzi nie pomoze nie pocieszy a przyjaciel zawsze podsunie dobre rozwiazanie Razz

Numer Gadu-Gadu
3259633
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja prowadziłam kiedyś pamiętnik. Dopisałam go do ostatniej karteczki no ale wiecie-miałam wtedy 10 lat i najtajniejszy wpis w pamiętniku to było to,że założyłyśmy sobie BAZĘ z koleżankami. Nic ciekawego. Dużo rysunków, obgadywań...Potem zaczełam następny, w poprzednie wakacje. On już był bardziej taki o dojrzewaniu itp. ale w koncu gdy przeczytałam całość uznałam,że gdyby ktoś to przeczytał to nieźle bym miała przekichane i go zniszczyłam. Wolę pisać blog'a-mam jednego tajnego,zahasłowanego nawet Razz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli niechcecie aby rodzice czytali wasze pamietniki, sa programy na haslo w ktorych mozna pisac takie rzeczy, wstawiac obrazki i tym podobne Smile haslo na blogu da sie ominac czesto Mr. Green ale o tym nie mam zamiaru tutaj pisac, bo ktos moglby wyzadzic szkode komus Razz

Numer Gadu-Gadu
3259633
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 00:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja pisze pamietnik, mam w d**ie ze ktos przeczyta, wiem bynajmniej ze bedzie mial wyrzuty do konca zycia.. wiem jednak ze niemam takich chamskich rodzicow ani rodzenstwa.. nikogo nieinteresuje..fakt pisze glupoty. ale bdzie sie fajnie je czytalo moim dzieciom..zreszta to jest atki totalny przelom mojego zycia.. jak z grzecznej malutkiej natalki robi sie zla niedobra natka;P co pije, zadaje sie z facetami;p i nieslucha rodzicow;p wraca o 10 do domu Razz no jazda jaada, jak ja to czytam hehe..i pisze codziennie.. w dodatku format a4..

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 13:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja prowadzę pamiętnik... teraz ... Smile
I wyrzucam w nim wszystko co mnie dręczy ... i myślę, że jest mi potrzebny.
Potem, jak już go zapiszę, to go schowam, a jak dorosnę sama go przeczytam (pewnie się uśmieję Wink ) a może nawet mojej córce ? biggrin
Powrót do góry
$akura* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest głupie Cool

Numer Gadu-Gadu
3116557
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie dostałam na urodziny...Taki jakby "Pamiętnik Super Nastolatki" tylko ze z gazety...NO i nie wiem,czy pisać czy dać sobie spokój. Na razie piszę. Mr. Green

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 14:24   

Prowadze od dwoch lat.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu