| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zlot w Sopocie - 4 grudnia
Autor Wiadomość
Kapitan
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:47   Zlot w Sopocie - 4 grudnia

Jak dobrze pójdzie w najbliższą sobotę (4 grudnia) odbędzie się zlot użytkowników naszego forum z Trójmiasta. Na pewno będzie Idda oraz ja. Zapraszamy gorąco wszystkich którzy mogą przyjechać. Planujemy się spotkać o godz. 10.30 na przystanku obok ul. Obrońców Westerplatte. Pozdrawiam, Kapitan

Ostatnio zmieniony przez dnia Sob 04 Gru, 2004 12:28, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok fajnie ze macie takie mozliwosci i nie daleko od siebie mieszkacie Wink ale chcialem przypomniec ze to chyba nie najlepsze miejsce na takie posty piszcie to np. w O wszystkim pozwole sobie zacytować do czego służy to forum:

Cytat:
Powiedz, co sądzisz o Forum. Piszcie, co można tu zmienić, usprawnić... Napisz jeśli brakuje Ci tu czegoś. A może uważasz, że któreś z for jest niepotrzebne?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajnie, że dopiero teraz mówicie.....Confused

Numer Gadu-Gadu
1141814
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 08:25   

No gratuluje:) tez bym chciała pojechac... kiedys byłam w Sopocie na koloniach sliczne miasteczko:) a tak pozatym mam nadzieje ze bedziecie sie dobre bawic:) ja mieszkam troche za daleko ale moze u nas tez zorganizujemy zlot.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie na pewno nie będzie...musiałabym przejechać całą Polskę..no i rodzice by mi pewnie nie pozwolili Rolling Eyes A po za tym to Kapitanie trochę pożno o tym informujesz Confused Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Postaram sie być ale niczego nie obiecuje. Mam nadzieje że KoT będzie mógł tym razem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacjo zazdroszczę Ci! A to jest pierwszy taki zjazd?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zdaje sie ze pierwszy biggrin. No chyba ze były już kiedyœ ale nic o tym nie wiem.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 16:59   

Witam.
10:30 :/ ... To nie moja godzina :/ Moja godzina to 10.00 :/ Jeżeli zostanie 10.30 to nie będę mógł na pewno, natomiast jeżeli zostanie przesunięte na 10.00 to...Muszę czekać aż tato wróci i porozmawiać z nim.
Pozdrawaim
Powrót do góry
zbanowany-inspektor Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może do was wpadne, bo ja ruwnierz z okolic 3miasta jestem. nie wiem tylko czy sie mama zgodzi, ale postaram siem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT - nie mam nic przeciwko Smile
Powrót do góry
Kapitan
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:54   

Oki. Jak dla mnie może być na 10.00 ale trzeba szybko powiadomić Iddę. Nie wiem czy jej będzie pasowała ta godzina...
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:08   

Witam.
Będę jutro na 10.00 na Przystanku. Czarne okulary (w czarnych oprawkach, nie słoneczne Razz), ciemnogranatowe dżinsy, szara kurtka, dość specyficzna bluza z chińskim smokiem na torsie. Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
Kapitan
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:23   

Ja będę w szarej kurtce i wojskowych butach. Nie znam za bardzo Sopotu ale chyba trafię Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

widziałam bluze na zdjęciu biggrin. Ja będe miała taką kurtke puchową z adidasa. Brzydka jest ale co ja na to poradze Razz. Szaro neibieska. Okularki mam bardzo podobne do Twoich. Tylko że niebieskie oprawki ale tego i tak nie widać Smile. A zzreszta na pewno się poznamy. Chyba Razz
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu