| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
PSYCHICZNY CHŁOPAK
Autor Wiadomość
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 20:26   PSYCHICZNY CHŁOPAK Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam w klasie chłopaka który jest chory psychicznie.t oznaczy bije(ostatnio oberwało mi się w serce)wyraża się w klasie chodzi po stołach.Chodzi do 4 klasy a jest na poziomie 1.nie zdał bo chodził by teraz do 5 klasy.co mam robić nawet nie można wypowiedzieć jego imienia bo odrazu bije. Sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mam w klasie chłopaka który jest chory psychicznie.t oznaczy bije(ostatnio oberwało mi się w serce)wyraża się w klasie chodzi po stołach.Chodzi do 4 klasy a jest na poziomie 1.nie zdał bo chodził by teraz do 5 klasy.co mam robić nawet nie można wypowiedzieć jego imienia bo odrazu bije.

Misia*** ten temat tu nie pasuje ;/ raczej Confused a zresztą

Ojej no olej go ... niech sobie chodzi po stołach ... po co masz sie do niego odzywac jak zobaczy że nie ma z tego zachowania efektu tzn że nikt go nie podziwia <loL> to przestanie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 20:38   

A nauczyciele tego nie widzą?? Confused
Z takim delikwentem to zaraz do dyra należy iść, coby mu naganę dano... a jeśli to nic nie da, wtedy należy wywrzeć presję (Razz) na rodzicach wszystkich uczniów, coby sami poszli ze sprawą do dyra - nawet z prośbą o usunięcie chachara ze szkoły.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 20:57   

Pardą, ale uśmiałam się, czytając Twojego posta, Misiu. XD
Cytat:
to znaczy bije(ostatnio oberwało mi się w serce)

Jak on mógł Cię uderzyć w serce? XDDD Najwyżej w klatkę piersiową. Wink

I fakt, wyleciałaś z tym tematem, ni z gruszki, ni z pietruszki...

Niech rodzice interweniują. Razz

Młahaha... XDD W serce XDDDDDDDD...
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 21:43   

Cytat:
Jak on mógł Cię uderzyć w serce? XDDD Najwyżej w klatkę piersiową.

Może wstydziła się tak napisać, żebyśmy nie odebrali tego jakoś... inaczej?? Rolling Eyes.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 21:47   

No cóż według mnie nadaje się tu ten post. Jeśli jest o zaniżonym poziomie i zachwouje się nieodpowiednio to powinien pójść do innej szkoły z klasami integracyjnymi. Tam są specjalnie wyszkolenia nauczyciele, klasa się składa gdzieś z 20 osób z tego ok. 5 wymaga szczegulnej opieki. Te osoby są obserwowaane i pozwala się im na wiecej, a przy tym przebywają z rówieśnikami, którzy są do nich przyjaźnie nastawieni (sami wybierają drogę do tej klasy) u nas w szkole są na kżdy rocznik są dwie takie klasy.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 05:51   

Dzień dobry.
A według mnie nie pasuje i przeniósłbym go do "Inne pytania". Dlaczego? Bo to nie choroba psychiczna, tylko normalne zachowanie rozwydrzonego, dorastającego nastolatka który jeszcze pstryczka w nos od życia nie otrzymał. Niech interweniują dorośli, jeżeli nagany nie skutkują to czas na rodziców w szkole i dalsze konsekwencje i dopiero na końcu przeniesienie do innej szkoły.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 11:03   

Najgorzej jednak jest, kiedy nawet interwencja rodziców u dyra nic nie daje... wtedy zostaje tylko ręczne wytłumaczenie bachorowi, że źle czyni.
Powrót do góry
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Cytat:
Mam w klasie chłopaka który jest chory psychicznie.t oznaczy bije(ostatnio oberwało mi się w serce)wyraża się w klasie chodzi po stołach.Chodzi do 4 klasy a jest na poziomie 1.nie zdał bo chodził by teraz do 5 klasy.co mam robić nawet nie można wypowiedzieć jego imienia bo odrazu bije.

Misia*** ten temat tu nie pasuje ;/ raczej Confused a zresztą

Ojej no olej go ... niech sobie chodzi po stołach ... po co masz sie do niego odzywac jak zobaczy że nie ma z tego zachowania efektu tzn że nikt go nie podziwia <loL> to przestanie

Ale najgorsze jestto że z kims się bije a potem cała klasa dostaje od niego

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 13:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba nie jest tak źle. Nie musisz się z nim zdawać i bawić się w panią psycholog naporowadzając go na dobrą drogę...
Wychodź na przerwy i nie zwracaj na niego uwagi Wink
Kindzia ma racje, to nie jest miejsce dla tego postu :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 14:49   

Cytat:
Ale najgorsze jestto że z kims się bije a potem cała klasa dostaje od niego

Tak to już jest, że klasowi chacharzy to często najsilniejsze osobniki w klasie... niestety...
A masz może starszego brata/kuzyna/kolegę czy kogokolwiek, który poproszony o przysługę mógłby oduczyć gościa takiego zachowania??
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 16:18   Re: PSYCHICZNY CHŁOPAK

misia*** napisał/a:
(ostatnio oberwało mi się w serce)

co najwyżej mógł cię uderzyć w klatkę piersiową i to cie zabolało bo trafił na gruczoł mleczne

może dlatego że nie zdał jest mu przykro i chce wam zainponować? chce pokazać sie z jak najleprzej strony a bycie takim niezależnym i twardym to jego najleprza strona?
fakt że źle postępuje ale wy jako klasa powinniście mu pomóc a nie skarżyć
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:10   

My nic nie ździałamy... powinnaś powiedziec to dla wychowawczyni.. ale pewnie ona juz o tym wie.. Nie powinniscie się go bać trzeba całą klasą przeciwstawic się mu... rosnie niezły huligan dlatego nie dajcie się mu.. jeśli będziecie działac grupowo napewno przestanie.
Powrót do góry
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a może on jest po prostu nierozumian, niespełniony? :(

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5543682
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewne jest nadpobudliwy poprostu ... a rodzice i nauczyciele nie potrafią mu pomóc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu