| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy mam mu powiedzieć ...
Autor Wiadomość
Sajmon
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 01:42   

ja mysle ze jak chlopak chce pobic/udezyc dziewczyna to jest ciota nie męzczyzna.
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 11:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... Evil or Very Mad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 11:36   Re: Czy mam mu powiedzieć ...

aska napisał/a:
Zakochałam się w przyjacielu z klasy (znam do od 3 kl. to jest mój rówieśnik) . Teraz gdy ja ide do szóstej on jest w Stanach Zjednoczonych (zobacze go dopiero pod koniec maja gdy wróci do Polski) ... mamy ze sobą kontakt jedynie przez gg i maile (jestem jedyną osobą z kl. która ma z nim kontakt) , ale nie wiem jak mu powiedzieć to że go kocham i chcę z min chodzić (boje się że mnie wyśmieje) . Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i nie chce tego stracić ale bardzo chciała bym coś więcej ...
Co mam zrobić ....

Ja powiedzialam przyjacielowi i teraz zaluje, bo prawie sie do siebie nie odzywamy.
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 13:30   

[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]

mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Powrót do góry
Sajmon
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 13:32   

[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]

mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:57   

Trenuję kendo od 8 roku życia - stłukłam już wielu. A mit że facet jest silniejszy... zależy który. Rolling Eyes
Tylko dziwi mnie, że faceci w ogóle chcą bić kobiety. Wiedzą, że większość jest słaba - może chcą czynami udowodnić swoją dominację Neutral
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sajmon na czytam ze zrozumieniem ... Ale Ty pisz wyrazniej ... Tam powinno byc tak : Ja mysle....( ble ble ) .... udeżyć dziewczyne ..(ble ble Razz )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:26   

Zauważyłam, że często pojawiają się wypowiedzi, w których nie można się połapać co - gdzie - kogo - jak Neutral
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu